Elizabeth Banks yönetmenliğindeki Charlie's Angels filminden ilk görüntüler yayınlandı

3.270 Gösterim
12 Nisan 2019 12:46
Elizabeth Banks yönetmenliğindeki Charlie's Angels filminden ilk görüntüler yayınlandı

Sinema tarihinde ayrı bir popülariteye sahip olan seri Charlie'nin Melekleri bu kez Sony'nin yeniden uyarlamasıyla Kristen Stewart, Ella Balinska ve Naomi Scott gibi isimlerle önümüzdeki sonbahar aylarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.


1970 yılların televizyon dizisinden 2000'lerde Cameron Diaz, Lucy Liu, Drew Barrymore ve Bill Murray gibi isimlerle sinemayla buluşan ve büyük bir kitleye hitap eden serinin 2019 yapımlı yeni Charlie's Angels uyarlamasının yönetmen koltuğunda oyunculuğuyla yakından tanıdığımız ve 2015 yapımlı Pitch Perfect 2 ile başarılı bir yönetmenlik ortaya koyan Elizabeth Banks otururken filmin senaryosu ise Bank, David Auburn ve Jay Basu'nın kaleminden çıkıyor.

 

Charles Townsend'in gizli servisindeki üç yetenekli ajan olarak başrollerde bu kez karşımıza Kristen Stewart, Ella Balinska ve Naomi Scott çıkıyor.

Patrick Stewart, Sam Claflin, Noah Centino ve Djimon Hounsou gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Charlie's Angels, 22 Kasım 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Filmden yayınlanan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.