Cameron Diaz

Cameron Diaz

Doğum Tarihi

30 Ağustos 1972

Yaş

48


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.04.2015 99.642 TL 7.802
05.09.2014 1.192.705 TL 99.068
02.05.2014 1.058.511 TL 86.775
29.11.2013 1.025.740 TL 84.401
18.05.2012 1.155.203 TL 108.676
09.09.2011 847.321 TL 85.975
18.02.2011 572.572 TL 51.135
09.07.2010 2.274.639 TL 250.480
26.03.2010 196.432 TL 22.673
14.08.2009 704.049 TL 78.867
09.05.2008 820.304 TL 94.342
29.12.2006 2.111.897 TL 235.382
02.12.2005 466.217 TL 51.608
04.07.2003 1.500.093 TL 279.870
14.03.2003 1.476.057 TL 275.741
19.07.2002 579.962 TL 147.822
25.01.2002 1.814.437 TL 494.547
19.01.2001 95.963 TL 38.064
24.11.2000 1.090.260 TL 490.997
02.06.2000 33.168 TL 20.312
05.05.2000 307.980 TL 138.277
16.07.1999 121.831 TL 90.907
27.11.1998 893.331 TL 885.354
13.03.1998 42.315 TL 63.754
21.11.1997 - -
12.09.1997 - -
25.07.1997 - -
23.12.1994 - -