Cameron Diaz

Cameron Diaz

Doğum Bilgisi

30 Ağustos 1972

Yaş

48


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Annie 24 Nisan 2015
Warner Bros. Türkiye 7.802 99.642
Kaset İşi 5 Eylül 2014
Warner Bros. Türkiye 99.068 1.192.705
Öteki Kadın 2 Mayıs 2014
Tiglon 86.775 1.058.511
Danışman 29 Kasım 2013
Tiglon 84.401 1.025.740
Dikkat Bebek Var 18 Mayıs 2012
Pinema 108.676 1.155.203
Kötü Öğretmen 9 Eylül 2011
Warner Bros. Türkiye 85.975 847.321
Yeşil Yaban Arısı 18 Şubat 2011
Warner Bros. Türkiye 51.135 572.572
Gece ve Gündüz 9 Temmuz 2010
Tiglon 250.480 2.274.639
Kutu 26 Mart 2010
Tiglon 22.673 196.432
Kız Kardeşimin Hikayesi 14 Ağustos 2009
Warner Bros. Türkiye 78.867 704.049
Özen Film 94.342 820.304
Tatil 29 Aralık 2006
UIP Türkiye 235.382 2.111.897
Yerinde Olsam 2 Aralık 2005
Özen Film 51.608 466.217
Warner Bros. Türkiye 279.870 1.500.093
New York Çeteleri 14 Mart 2003
Warner Bros. Türkiye 275.741 1.476.057
Ateşli ve Tatlı 19 Temmuz 2002
Warner Bros. Türkiye 147.822 579.962
Vanilla Sky 25 Ocak 2002
UIP Türkiye 494.547 1.814.437
John Malkovich Olmak 19 Ocak 2001
A&P Filmcilik 38.064 95.963
Charlie'nin Melekleri 24 Kasım 2000
Warner Bros. Türkiye 490.997 1.090.260
Özen Film 20.312 33.168
Kazanma Hırsı 5 Mayıs 2000
Warner Bros. Türkiye 138.277 307.980
Hiç Hesapta Yokken 16 Temmuz 1999
Warner Bros. Türkiye 90.907 121.831
Ah Mary Vah Mary 27 Kasım 1998
Özen Film 885.354 893.331
Özen Film 63.754 42.315
Warner Bros. Türkiye - -
İz Peşinde 12 Eylül 1997
Umut Sanat - -
Feeling Minnesota 25 Temmuz 1997
Umut Sanat - -
Maske 23 Aralık 1994
Umut Sanat - -