Ekim ayında vizyona girecek yerli filmler

4.323 Gösterim
1 Ekim 2018 15:13
Ekim ayında vizyona girecek yerli filmler

Uzun süredir merakla beklenen Müslüm filminin de nihayet izleyici karşısına çıkacağı Ekim ayında, 14 yeni film vizyona girerken Mahmut Fazıl Coşkun yönetmenliğindeki Anons, ikinci kez vizyona girerek seyirciyle buluşuyor.


05 Ekim 2018

Ezgi Mola'nın başrolünde yer aldığı ve Abdurrahman Öner'in yönetmen koltuğuna oturduğu Aydede, Bekir ve annesi Rabia'nın hikâyesini konu ediniyor.

Müfit Can Saçıntı yönetmenliğindeki Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikâyesini konu edinirken filmin kadrosunda Erkan Can, Ayşen Gruda, Ünal Yeter ve Mert Turak gibi isimler yer alıyor.

Çağrı Cem Bayraklı yönetmenliğindeki İstanbul Muhafızları, çizgi dizisi senaristi Aslı'nın iki fedaiyle beraber atıldığı macerayı konu ediniyor.

Mehmet Yaşa yönetmenliğindeki Sokak Sınıfı, okuldan kaytaran çocukları sokakta eğitmek için maceraya atılan dört arkadaşın hikâyesini konu ediniyor.

Sinan Kaçar'ın yönettiği film, bir grup arkadaşın hayatta kalma mücadelesini anlatan bir korku komedi.

12 Ekim 2018

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın yeniden başrolleri paylaştığı Yol Arkadaşım 2, Onur ve Şeref'in hayallerinin peşinden gitmeye çalışırken hayatın gerçekleriyle tekrar tekrar karşılaşmasını konu ediniyor.

19 Ekim 2018

Tuncer Gürbüz'ün yönetmenliğini üstlendiği, Mustafa Miraç Kaya'nın kaleme aldığı El Ummar, ailesini küçük yaşta kaybettikten sonra kötü büyüler yapan babaannesinin yanında yaşayan Miraç'ın hikâyesini anlatıyor.

A. Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğuna oturduğu Keşif, farklı hayatlar yaşayan üç gencin bir oyun aracılığıyla kendilerini Çanakkale'de bulmalarını konu ediniyor.

Selcan Özgür ve Onur Ünlü'nün kaleme aldığı, A. Taner Elhan'ın yönettiği Sevgili Komşum, her biri kendine has olan insanların yaşadığı Şale Apartmanı'na geçmişinde türlü badireler atlatan bir kadının taşınmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor.

Burak Çevik yönetmenliğindeki Tuzdan Kaide, otuzlu yaşlarındaki bir kadının ikiz kardeşini arama hikâyesini ele alıyor.

26 Ekim 2018

Başrollerini Başak Parlak ve Ali İl'in üstlendiği Bebek Geliyorum Demez, hayallerinin peşinden giden genç bir kadının hamile olduğunu öğrenmesinin akabinde değişen hayatını anlatıyor. Hakan Ciga'nın yönetmenliğini üstlendiği filmin kadrosunda Cezmi Baskın, Asuman Dabak ve Feride Çetin gibi isimler yer alıyor.

Türkiye ve dünya sinemasının efsanelerinden Yılmaz Güney'e saygı duruşu niteliğindeki Çirkin Kral'ın Efsanesi, ailesi, çalışma arkadaşları ve dostlarıyla yapılan röportajlarla sanatçının dünya görüşü, sanat anlayışı ve zorluklarla dolu hayatını ele alıyor. Filmin yönetmenliğini Hüseyin Tabak üstleniyor.

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini anlatan Müslüm filminin yönetmen koltuğunda Ketche ve Can Ulkay oturuyor. Senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı filmde Müslüm Gürses'i Timuçin Esen, eşi Muhterem Nur'u ise Zerrin Tekindor canlandırıyor.

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası, yıkım tehlikesindeki mahallelerini kurtarmak için mücadeleye girişen Rafadan Tayfa ekibinin maceralarını anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.