Cezmi Baskın

Cezmi Baskın

Doğum Bilgisi

11 Mart 1949

Yaş

71


Gelecek Filmler

Randıman Komedi

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

25 Eylül 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 11.947 155.473
Dümdüzz Adam 15 Haziran 2018
CGV Mars D. 65.639 757.564
Murtaza 11 Mayıs 2018
Kurmaca Film 1.172 8.448
Kaç Kaçabilirsen 4 Mayıs 2018
Chantier 3.101 34.563
Rüzgar 19 Ocak 2018
CGV Mars D. 53.969 606.795
İlk Öpücük 20 Ekim 2017
TME Films 107.615 1.251.695
Babam 6 Ekim 2017
UIP 171.446 2.041.702
Vezir Parmağı 25 Ocak 2017
Pinema 663.675 7.812.158
Ekşi Elmalar 28 Ekim 2016
CGV Mars D. 1.237.921 14.044.523
Yolculuk 22 Nisan 2016
PinemArt 5.196 61.871
Küçük Esnaf 8 Nisan 2016
CGV Mars D. 832.050 9.017.874
UIP 359.176 4.565.215
MC Film 66.665 646.430
Chantier 49.230 561.750
Mucize (2015) 1 Ocak 2015
Pinema 3.737.605 39.418.944
Hadi İnşallah 28 Kasım 2014
Warner Bros. 1.255.390 12.979.455
Hayat Sana Güzel 11 Nisan 2014
Warner Bros. 55.312 533.286
Sadece Sen 14 Mart 2014
Pinema 470.134 4.454.252
Bizum Hoca 7 Mart 2014
Pinema 129.210 1.181.027
Şevkat Yerimdar 25 Ekim 2013
Pinema 62.176 608.000
Hükümet Kadın 1 Şubat 2013
UIP 1.401.665 12.999.529
Devrimden Sonra 6 Mayıs 2011
Tiglon 53.503 425.376
Ya Sonra 25 Şubat 2011
Warner Bros. 849.743 7.559.500
UIP 2.418.090 21.910.790
Pinema 3.474.495 31.645.541
Rina 9 Nisan 2010
Özen Film 34.100 256.131
Gecenin Kanatları 11 Aralık 2009
Pinema 341.382 2.865.500
Neşeli Hayat 27 Kasım 2009
Cinefilm 1.125.601 9.661.268
Güneşi Gördüm 12 Mart 2009
Pinema 2.566.435 19.581.629
Beyaz Melek 16 Kasım 2007
Medyavizyon 2.032.885 14.657.214
Özen Film 1.239.902 8.601.108
Beynelmilel 29 Aralık 2006
KenDa 431.696 3.141.775
Unutulmayanlar 17 Kasım 2006
KenDa 8.110 44.982
UIP 180.320 1.154.498
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298
G.O.R.A. 12 Kasım 2004
Warner Bros. 4.001.711 25.398.617
Vizontele Tuuba 23 Ocak 2004
Warner Bros. 2.894.802 16.022.456
UIP 205.624 1.012.972
Derviş 13 Aralık 2002
Warner Bros. 18.888 75.988
Hiçbiryerde 20 Eylül 2002
Warner Bros. 45.055 168.308
O da Beni Seviyor 12 Ekim 2001
Warner Bros. 102.101 269.147
Vizontele 2 Şubat 2001
Warner Bros. 3.308.120 7.400.006
Kahpe Bizans 21 Ocak 2000
Özen Film 2.472.162 4.186.794
Warner Bros. 10.697 9.995
Sen de Gitme 5 Haziran 1998
Warner Bros. 2.543 2.030