Timuçin Esen

Timuçin Esen

Doğum Bilgisi

14 Ağustos 1973

Yaş

47


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Müslüm 26 Ekim 2018
CGV Mars D. 6.480.563 84.601.438
Martıların Efendisi 22 Aralık 2017
UIP Türkiye 59.345 759.781
Kumun Tadı 21 Kasım 2014
M3 Film 3.620 21.370
Senin Hikayen 27 Aralık 2013
Warner Bros. Türkiye 118.500 1.257.444
Labirent 23 Aralık 2011
Tiglon 289.713 2.486.132
Gönül Yarası 7 Ocak 2005
Warner Bros. Türkiye 898.000 5.606.215
Yazı Tura 24 Eylül 2004
Warner Bros. Türkiye 271.988 1.583.744