Derek Cianfrance, Ryan Gosling'li Wolfman'i yönetecek

1.343 Gösterim
27 Ekim 2021 15:47
Derek Cianfrance, Ryan Gosling'li Wolfman'i yönetecek

Blue Valentine ve The Place Beyond the Pines filmlerinde birlikte çalışan Derek Cianfrance ile Ryan Gosling yeniden bir araya geliyor. Cianfrance'ın, Ryan Gosling'in başrolünde yer alacağı Wolfman'in yönetmen koltuğuna oturacağı açıklandı.


Geçtiğimiz yıl Mark Ruffalo'nun başrolünde yer aldığı I Know This Much is True adlı mini diziyi yöneten Derek Cianfrance, sinema camiasında adını duyurduğu Blue Valentine ve hemen onun akabinde çektiği The Place Beyond the Pines filmlerinde birlikte çalıştığı Ryan Gosling ile yeniden bir araya geliyor. Geçen yılın haziran ayında Ryan Gosling'in başrolünde yer alacağı açıklanan Universal'ın Wolfman yeniden çevriminin yönetmen koltuğuna Derek Cianfrance'ın getirildiği açıklandı. Yine 2020'nin yaz aylarında, The Invisible Man'in yönetmeni Leigh Whannell'in Wolfman'i yöneteceği açıklanmış fakat ilerleyen dönemde yönetmen takvim uyuşmazlığı sebebiyle projeden ayrılmıştı. Cianfrance, filmin senaryosunu da tekrardan kaleme alacak. Başrol Ryan Gosling de filmin yapımcıları arasında yer alacak.

 

Universal ve Blumhouse, sinemanın altın çağı olarak gösterilen dönemde revaçta olan canavar filmlerini bir evren içerisinde yeniden uyarlama girişiminde bulunmuş fakat Tom Cruise'lu Mumya (The Mummy)'nın gişede bekleneni verememesi sebebiyle ortak evren fikrinden vazgeçmiş, canavar filmlerini solo biçimde ele almaya karar vermişti. Salgın öncesi gösterime giren Elisabeth Moss'lu Görünmez Adam (The Invisible Man) ise $7 milyonluk bütçesine kıyasla dünya genelinde $143 milyon elde ederek bu konuda Universal'ın elini ve iştahını kuvvetlendirmişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.