Ryan Gosling'in başrolünde yer alacağı Wolfman'in yönetmen koltuğu için Leigh Whannell ile görüşülüyor

1.890 Gösterim
9 Temmuz 2020 14:55
Ryan Gosling'in başrolünde yer alacağı Wolfman'in yönetmen koltuğu için Leigh Whannell ile görüşülüyor

Ryan Gosling'in başrolünde yer alacağı Wolfman'in yönetmen koltuğu için son olarak Invisible Man'i çeken Leigh Whannell ile görüşülüyor.


Geçtiğimiz haftalarda Ryan Gosling'in başrolünde yer alacağı açıklanan Wolfman uyarlamasının yönetmen koltuğu için arayışlar devam ediyor. Daha önce, bu yıl seyirciyle buluşan Bad Education'ın yönetmeni Cory Finley'nin de adaylar arasında yer aldığı belirtilen koltuk için Insidious: Chapter 3, Upgrade, Invisible Man gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Leigh Whannell için görüşüldüğü açıklandı.

 

Deadline'ın haberine göre, Wolfman'in yapımcılığını üstlenecek olan Blumhouse, Invisible Man'de birlikte çalıştıkları ve kendilerine $7 milyon prodüksiyon bütçeli bir filmle dünya genelinde $124 milyon hasılat getiren Whannell ile tekrar çalışmak istiyor. Yönetmen, her ne kadar Ryan Gosling ile çalışmak istese de ilk teklifi reddetmiş fakat Rebecca Angelo ile birlikte filmin senaryosuna imza atacak olan Lauren Schuker Blum'un ısrarları sonucu anlaşma noktasına gelmiş.

 

Universal ve Blumhouse, sinemanın altın çağı olarak gösterilen dönemde revaçta olan Universal'ın canavar filmlerini bir evren içerisinde yeniden uyarlama girişiminde bulunmuş fakat Tom Cruise'lu Mumya (The Mummy)'nın gişede bekleneni verememesi sebebiyle ortak evren fikrinden vazgeçmiş, canavar filmlerini solo biçimde ele almaya karar vermişti. Salgın öncesi gösterime giren Elisabeth Moss'lu Görünmez Adam (The Invisible Man) ise $7 milyonluk bütçesine kıyasla dünya genelinde $124 milyon elde ederek bu konuda Universal'ın elini ve iştahını kuvvetlendirmişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.