Ryan Gosling

Ryan Gosling


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ay'da İlk İnsan 19 Ekim 2018
UIP Türkiye 119.356 1.837.006
Warner Bros. Türkiye 164.376 2.592.438
Aşıklar Şehri 30 Aralık 2016
TME Films 293.253 4.421.832
İyi Adamlar 20 Mayıs 2016
Chantier 67.737 904.220
Büyük Açık 8 Ocak 2016
UIP Türkiye 54.256 885.782
Kayıp Nehir 22 Mayıs 2015
M3 Film 1.590 17.025
Sadece Tanrı Affeder 5 Temmuz 2013
M3 Film 11.834 117.121
Babadan Oğula 7 Haziran 2013
Tiglon 5.436 65.873
Suç Çetesi 1 Mart 2013
Warner Bros. Türkiye 62.177 759.539
Sürücü 10 Şubat 2012
Medyavizyon 22.870 208.585
Zirveye Giden Yol 25 Kasım 2011
UIP Türkiye 63.588 761.032
Warner Bros. Türkiye 101.156 1.063.334
Aşk ve Küller 8 Temmuz 2011
Pinema 3.076 31.577
Cinayet Gecesi 18 Mayıs 2007
35 Milim 83.859 703.552
Adım Adım Cinayet 5 Temmuz 2002
Warner Bros. Türkiye 158.159 605.407
Unutulmaz Titanlar 2 Mart 2001
UIP Türkiye 32.151 93.373