Dakota Fanning, Talented Mr. Ripley’nin kadrosuna katıldı

2.435 Gösterim
14 Mart 2021 13:00
Dakota Fanning, Talented Mr. Ripley’nin kadrosuna katıldı

Once Upon a Time in Hollywood ve Man on Fire gibi yapımlarda yer almış Dakota Fanning, Patricia Highsmith’in kitap serisinden uyarlanan Showtime’ın yeni dizisi Talented Mr. Ripley’de Andrew Scott’ın canlandıracağı karakterin düşmanı olarak rol alacak.


Daha önce 1999 yılında film olarak bir uyarlaması çekilen Tom Ripley karakterini Matt Damon canlandırmış ve filmde kendisine; Jude Law, Gwyneth Paltrow, Philip Seymour Hoffman gibi isimler eşlik etmişti.

Bu dizide Tom Ripley karakterine Sherlock ve Fleabag dizilerindeki performansıyla tanınan Andrew Scott hayat veriyorken Dakota Fanning, Tom Ripley’in nezaketinin altında daha karanlık sebeplerin yattığını düşünen, İtalya’da yaşayan bir Amerikalı olan Marge Sherwood’u canlandıracak. Filmin kadrosundaki bir diğer isim ise Emma ve Stardust ile gündeme gelen, Dickie Greenleaf adlı karakteri canlandıracak Johnny Flynn olacak. Dizinin senaryosunu ise, The Night Of, The Irishman ve Gangs of New York gibi başyapıtların senaryosunu yazmış olan Steven Zaillian kaleme alacak.

 

Dizi, genç olduğu kadar açıkgözlü de olan Tom Ripley’nin, oğlu İtalya’da aylaklık eden bir iş insanının, oğlunu eve geri dönmeye ikna etmesi için kendisini tutması üzerine aldatmacalarla dolu bir serüvene girişini konu alacak. 
 

 

Kaynak: comingsoon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.