Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.09.2014 212.497 TL 14.343
22.11.2013 9.214.037 TL 864.780
26.07.2013 24.257 TL 2.261
09.11.2012 208.119 TL 16.472
09.12.2011 428.435 TL 35.104
25.11.2011 761.032 TL 63.588
06.02.2009 404.792 TL 39.684
15.02.2008 63.587 TL 8.093
08.02.2008 983.749 TL 107.363
05.05.2006 2.836.359 TL 382.553
24.03.2006 172.218 TL 19.641
02.04.2004 804.277 TL 114.163
13.02.2004 1.952.197 TL 307.259
30.05.2003 271.561 TL 45.747
15.11.2002 1.892.263 TL 396.485
31.03.2000 172.297 TL 77.472
10.03.2000 301.975 TL 130.384
30.10.1998 65.417 TL 70.204
13.02.1998 20.602 TL 31.651
25.10.1996 - -
02.12.1994 - -
09.09.1994 - -
12.03.1993 - -