Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman

Doğum Tarihi

23 Temmuz 1967

Ölüm Tarihi

2 Şubat 2014 (Yaş 55)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.09.2014 ₺212.497 14.343
22.11.2013 ₺9.214.037 864.780
26.07.2013 ₺24.257 2.261
09.11.2012 ₺208.119 16.472
09.12.2011 ₺428.435 35.104
25.11.2011 ₺761.032 63.588
06.02.2009 ₺404.792 39.684
15.02.2008 ₺63.587 8.093
08.02.2008 ₺983.749 107.363
05.05.2006 ₺2.836.359 382.553
24.03.2006 ₺172.218 19.641
02.04.2004 ₺804.277 114.163
13.02.2004 ₺1.952.197 307.259
30.05.2003 ₺271.561 45.747
15.11.2002 ₺1.892.263 396.485
31.03.2000 ₺172.297 77.472
10.03.2000 ₺301.975 130.384
30.10.1998 ₺65.417 70.204
13.02.1998 ₺20.602 31.651
25.10.1996 - -
02.12.1994 - -
09.09.1994 - -
12.03.1993 - -
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.