Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
İnsan Avı 5 Eylül 2014
Pinema 14.343 212.497
Tiglon 864.780 9.214.037
Son Konser 26 Temmuz 2013
M3 Film 2.261 24.257
The Master 9 Kasım 2012
Tiglon 16.472 208.119
Kazanma Sanatı 9 Aralık 2011
Warner Bros. Türkiye 35.104 428.435
Zirveye Giden Yol 25 Kasım 2011
UIP Türkiye 63.588 761.032
Şüphe (2009) 6 Şubat 2009
UIP Türkiye 39.684 404.792
Şeytan Duymadan Önce 15 Şubat 2008
Bir Film 8.093 63.587
UIP Türkiye 107.363 983.749
Görevimiz Tehlike 3 5 Mayıs 2006
UIP Türkiye 382.553 2.836.359
Capote 24 Mart 2006
Warner Bros. Türkiye 19.641 172.218
Polly Gelince 2 Nisan 2004
UIP Türkiye 114.163 804.277
Soğuk Dağ 13 Şubat 2004
UIP Türkiye 307.259 1.952.197
25. Saat 30 Mayıs 2003
UIP Türkiye 45.747 271.561
Kızıl Ejder 15 Kasım 2002
UIP Türkiye 396.485 1.892.263
Manolya 31 Mart 2000
Warner Bros. Türkiye 77.472 172.297
Yetenekli Bay Ripley 10 Mart 2000
UIP Türkiye 130.384 301.975
Büyük Lebowski 30 Ekim 1998
Pinema 70.204 65.417
Ateşli Geceler 13 Şubat 1998
Umut Sanat 31.651 20.602
Twister 25 Ekim 1996
UIP Türkiye - -
Erkek Severse 2 Aralık 1994
UIP Türkiye - -
Sonsuz Kaçış 9 Eylül 1994
Özen Film - -
Kadın Kokusu 12 Mart 1993
UIP Türkiye - -