Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Doğum Tarihi

27 Eylül 1972

Yaş

49


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.04.2018 ₺27.311.663 1.909.967
30.01.2015 ₺816.945 59.332
03.05.2013 ₺8.208.682 716.817
04.05.2012 ₺7.660.682 666.520
21.10.2011 ₺1.094.365 100.179
07.05.2010 ₺2.743.085 294.602
02.05.2008 ₺2.087.956 261.693
03.02.2006 ₺479.686 55.874
24.09.2004 ₺412.868 59.444
27.08.2004 ₺19.092 2.984
06.08.2004 ₺100.289 13.769
28.11.2003 ₺148.510 23.205
04.10.2002 ₺561.036 120.115
19.04.2002 ₺192.923 50.692
22.03.2002 ₺262.180 54.313
09.03.2001 ₺158.382 55.182
10.03.2000 ₺301.975 130.384
05.03.1999 ₺540.900 424.402
18.12.1998 ₺186.696 156.683
23.10.1998 ₺420.839 377.724
24.04.1998 ₺125.257 164.689
14.02.1997 - -
16.02.1996 - -