Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Doğum Tarihi

27 Eylül 1972

Yaş

48


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
30.01.2015 816.945 TL 59.332
03.05.2013 8.208.682 TL 716.817
04.05.2012 7.660.682 TL 666.520
21.10.2011 1.094.365 TL 100.179
07.05.2010 2.743.085 TL 294.602
02.05.2008 2.087.956 TL 261.693
03.02.2006 479.686 TL 55.874
24.09.2004 412.868 TL 59.444
27.08.2004 19.092 TL 2.984
06.08.2004 100.289 TL 13.769
28.11.2003 148.510 TL 23.205
04.10.2002 561.036 TL 120.115
19.04.2002 192.923 TL 50.692
22.03.2002 262.180 TL 54.313
09.03.2001 158.382 TL 55.182
10.03.2000 301.975 TL 130.384
05.03.1999 540.900 TL 424.402
18.12.1998 186.696 TL 156.683
23.10.1998 420.839 TL 377.724
24.04.1998 125.257 TL 164.689
14.02.1997 - -
16.02.1996 - -