Christopher Nolan imzalı Oppenheimer'dan yeni fragman yayınlandı

11.679 Gösterim
8 Mayıs 2023 12:40
Christopher Nolan imzalı Oppenheimer'dan yeni fragman yayınlandı

Christopher Nolan'ın kadrosunda Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon ve Florence Pugh'un yer aldığı yeni filmi Oppenheimer'dan yeni fragman yayınlandı. Nolan'ın atom bombasının icadı ve geliştirilme sürecini fizikçi J. Robert Oppenheimer'ın gözünden anlattığı film, 21 Temmuz 2023'te gösterime girecek.


Yılın en çok merak edilen filmlerinden biri olan Oppenheimer'dan yeni fragman yayınlandı. Film, ünlü fizikçi J. Robert Oppenheimer'ın başında olduğu Los Alamos Laboratuvarı'nın Manhattan Projesi kapsamında ilk atom bombasını geliştirme sürecine odaklanıyor.

 

Christopher Nolan'ın pandemi döneminde gösterime giren Tenet filminden sonra hazırlıklarına başlayıp tamamladığı Oppenheimer'ın kadrosunda Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett, Rami Malek, Dane DeHaan gibi isimler yer alıyor. Kai Bird ile Martin J. Sherwin imzalı American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer biyografi kitabından uyarlanan film, 21 Temmuz 2023'te gösterime girecek.

 

Filmin yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.