Christian Bale, Robert Pattinson'ın yeni Batman için iyi bir tercih olduğunu söyledi

7.911 Gösterim
11 Eylül 2019 15:35
Christian Bale, Robert Pattinson'ın yeni Batman için iyi bir tercih olduğunu söyledi

Ünlü oyuncu Christian Bale, yeni Batman filmleri için anlaşılan Robert Pattinson'ın rol için iyi bir tercih olduğunu belirtti.


Batman'in Matt Reeves tarafından yeni bir hikâyeyle çekileceği açıklandıktan sonra gözler Ben Affleck'in yerine Kara Şövalye'ye hayat verecek aktöre çevrilmişti. Mayıs ayında Bruce Wayne'i canlandıracak ismin Robert Pattinson olacağı açıklandıktan sonra bu kararın yansımaları hâlâ sürüyor dersek yanılmış olmayız. Son olarak daha önce üç filmde Kara Şövalye'yi canlandıran ünlü oyuncu Christian Bale'e de bu konu hakkındaki fikri soruldu.

 

Ford v. Ferrari filminin Toronto Film Festivali kapsamındaki gösterimi vesilesiyle Variety'ye mülakat veren Christian Bale, Robert Pattinson'ın iyi bir seçenek olduğunu belirtti. Christopher Nolan'ın The Dark Knight üçlemesinde karaktere hayat veren Bale, "Çok iyi tercih! Kendisi ilginç birisi." diye belirtirken, oyuncuya Ford v. Ferrari filminde eşlik eden Matt Damon da, "Safdie Kardeşler filminde onu izlediniz mi? Acayipti orada." diyerek Bale'in dediklerine destek verdi.

 

Robert Pattinson'ın başrolünde yer alacağı The Batman, 25 Haziran 2021 tarihinde Türkiye'de gösterime girecek. James Mangold'un yönettiği, Christian Bale ile Matt Damon'ın başrollerini paylaştığı Asfaltın Kralları (Ford v. Ferrari) ise 15 Kasım 2019 tarihinden itibaren ülkemizde seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.