Ben Affleck

Ben Affleck

Doğum Bilgisi

15 Ağustos 1972

Yaş

48


Gelecek Filmler

Deep Water Gerilim

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

13 Kasım 2020

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

15 Ekim 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 730.815 10.715.292
Gecenin Kanunu 3 Şubat 2017
Warner Bros. 20.536 308.500
Hesaplaşma 28 Ekim 2016
Warner Bros. 61.158 854.508
Warner Bros. 956.706 12.002.722
Warner Bros. 1.462.002 19.433.719
Kayıp Kız 10 Ekim 2014
TME Films 132.117 1.898.192
Büyük Kumar 27 Eylül 2013
Tiglon 155.391 1.780.872
Aşkın İzleri 8 Mart 2013
Tiglon 22.751 270.640
Operasyon: Argo 30 Kasım 2012
Warner Bros. 75.360 964.080
Hırsızlar Şehri 24 Aralık 2010
Warner Bros. 63.570 706.152
Warner Bros. 155.256 1.473.556
Devlet Oyunları 17 Nisan 2009
UIP 70.161 698.923
Kızımı Kurtarın 1 Şubat 2008
UIP 24.356 222.518
Şehrin Adamı 16 Haziran 2006
Warner Bros. 20.240 162.214
Avşar Film - -
Hesaplaşma (2004) 5 Mart 2004
UIP 86.643 567.600
Korkusuz 21 Mart 2003
Özen Film 129.185 576.264
Çarpışma 6 Aralık 2002
UIP 133.843 702.026
Babalar Takımı 16 Ağustos 2002
UIP 9.140 41.566
En Büyük Korku 16 Ağustos 2002
UIP 137.970 597.715
Sessiz ve Derinden 28 Haziran 2002
UIP 20.954 82.693
Pearl Harbor 8 Haziran 2001
UIP 661.075 1.754.324
Bir Şans Daha 9 Mart 2001
UIP 55.182 158.382
Soygun (2000) 11 Ağustos 2000
UIP 57.303 129.964
Fırtınalı Aşk 17 Eylül 1999
UIP 187.047 331.734
Aşık Shakespeare 5 Mart 1999
UIP 424.402 540.900
Armageddon 28 Ağustos 1998
UIP 647.387 622.729
Sonuna Kadar 3 Temmuz 1998
Özen Film 2.843 2.533
Can Dostum 1 Mayıs 1998
Warner Bros. 306.962 235.546