Box Office ABD: Patron Bebek gişe liderliğini sürdürdü

4.189 Gösterim
10 Nisan 2017 12:00
Box Office ABD: Patron Bebek gişe liderliğini sürdürdü

Bir önceki hafta sonunda açılışını Box Office ABD'nin zirvesinde gerçekleştiren Patron Bebek (The Boss Baby), ikinci hafta sonunda da gişe liderliğini sürdürdü.


Orijinal seslendirme kadrosunda Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Tobey Maguire ve Lisa Kudrow gibi isimlerin yer aldığı, DreamWorks'ün yeni animasyonu Patron Bebek, ikinci hafta sonunda elde ettiği tahmini $26,3 milyon hasılatla Kuzey Amerika gişesindeki liderliğini sürdürdü.

 

Önümüzdeki birkaç gün içerisinde, dünya genelinde $1 milyar hasılat baremini geride bırakacak olan Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast), dördüncü hafta sonunda tahmini $25 milyon elde ederek ikinci sıradaki yerini korumayı başardı.

Box Office ABD'nin üçüncü ve dördüncü sıralarında ise hafta sonunun iki yeni filmi yer aldı. Şirinlerin yeni sinema macerası Şirinler: Kayıp Köy (Smurfs: The Lost Village), listenin üçüncü sırasında yer alırken; Morgan Freeman, Michael Caine ve Alan Arkin gibi usta isimlerin bir araya geldiği komedi filmi Son Macera (Going in Style), yaklaşık $12,5 milyonla açılışını dördüncü sıradan gerçekleştirdi.

 

Kabuktaki Hayalet, ikinci hafta sonunda 60,6%'lık bir düşüş yaşayarak hafta sonunu tahmini $7,35 milyonla geride bıraktı. Geçen hafta içerisinde Paramount, tahminlerine göre filmin yaklaşık $60 milyon zarar edeceğini açıklamıştı.

 

Chris Evans'ın başrolünde yer aldığı Deha (Gifted), Anne Hathaway'li kendine has canavar filmi Colossal ve Gemma Arterton'un başrolünde yer aldığı Aşkın Çekimi (Their Finest), sınırlı dağıtıma çıkan ve salon başına seyirci açısından olumlu sonuçlar elde eden filmler oldular.

Box Office ABD (02 - 07 Nisan 2017)

  1. Patron Bebek - $26,3 milyon (~2,85 milyon seyirci)
  2. Güzel ve Çirkin - $25 milyon (~2,7 milyon seyirci)
  3. Şirinler: Kayıp Köy - $14 milyon (~1,5 milyon seyirci)
  4. Son Macera - $12,5 milyon (~1,35 milyon seyirci)
  5. Kabuktaki Hayalet - $7,35 milyon (~770 bin seyirci)

* Seyirci sayıları, MPAA'in yayınladığı güncel ortalama bilet fiyatları baz alınarak yaklaşık biçimde belirtilmiştir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.