Başrolünde Chris Evans ve Ana de Armas'nın yer aldığı Ghosted filminden fragman yayınlandı

11.728 Gösterim
8 Mart 2023 12:37
Başrolünde Chris Evans ve Ana de Armas'nın yer aldığı Ghosted filminden fragman yayınlandı

Chris Evans ve Ana de Armas'nın başrollerini paylaştığı, romantik aksiyon türündeki Ghosted filminin fragmanı yayınlandı. Film, 21 Nisan 2023 itibarıyla Apple TV+'ta yayınlanmaya başlayacak.


Deadpool, Zombieland, 6 Underground, Spiderhead gibi filmlerinin senaryosuna imza atan Paul Wernick ve Rhett Reese ile Tom Holland'lı Spider-Man filmlerinin senaryo ekibinde yer alan Chris McKenna'nın birlikte kaleme aldıkları, Dexter Fletcher'in yönetmen koltuğuna oturduğu Ghosted filminden fragman yayınlandı. 

 

Film, sıradan bir adam olan Cole'un ilk buluşmada sırılsıklam aşık olduğu Sadie'nin CIA ajanı olduğunu öğrenmesi sonucu, kendilerini uluslararası bir casusluk macerasında bulmalarını konu alıyor. 

 

Son olarak Netflix yapımı The Gray Man filminde yer alan Chris Evans ve Blonde filmi ile Oscar 2023 için En İyi Kadın Oyuncu adaylığı alan Ana de Armas'nın başrollerini paylaştığı Ghosted filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Adrien Brody, Mike Moh, Amy Sedaris, Tim Blake Nelson, Tate Donovan ve Burn Gorman gibi isimler yer alıyor. 

 

21 Nisan 2023 tarihinden itibaren Apple Tv+'ta yayınlanacak olan Ghosted filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.