Burn Gorman

Burn Gorman

Doğum Bilgisi

1 Eylül 1974

Yaş

46


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 230.319 3.220.846
Köstebek 16 Eylül 2016
CGV Mars D. 12.489 167.129
Kızıl Tepe 16 Ekim 2015
UIP Türkiye 40.650 555.519
UIP Türkiye 2.451 31.759
Pasifik Savaşı 19 Temmuz 2013
Warner Bros. Türkiye 142.074 1.732.722
Warner Bros. Türkiye 799.586 8.429.943
UIP Türkiye 43.529 522.347
Oxford Cinayetleri 27 Mart 2009
Tiglon 21.518 172.141
Bir Dilim Suç 29 Temmuz 2005
Barbar Film 9.847 79.688