Ana de Armas'ın Marilyn Monroe'ya hayat verdiği Blonde'dan teaser yayınlandı

3.363 Gösterim
17 Haziran 2022 13:13
Ana de Armas'ın Marilyn Monroe'ya hayat verdiği Blonde'dan teaser yayınlandı

Joyce Carol Oates'ın aynı isimli romanından uyarlanan ve Marilyn Monroe'nun yaşadıklarını ve iç dünyasını odağına alan Blonde'dan teaser yayınlandı. Ana de Armas'ın ünlü oyuncuya hayat verdiği film, 23 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak.


Chopper, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford ve Killing The Softy gibi filmlerle adından söz ettirdikten sonra Nick Cave & The Bad Seeds'i merkezine alan iki belgesel One More Time with Feeling ve This Much I Know to Be True'ya imza atan Andrew Dominik'in üzerinde uzun süredir çalıştığı Blonde, nihayet seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Joyce Carol Oates'ın 2000 yılında yayımlanan ve Marilyn Monroe'nun başından geçenlerini ve iç dünyasındaki fırtınaları kurgusal ögeler eşliğinde odağına Blonde romanından uyarlanan film, kaynak aldığı eseri izleğini takip ediyor. İlk etapta Jessica Chastain'in oynaması planlanan fakat sonrasında Ana de Armas'ın başrolünde yer aldığı Blonde'da, ayrıca Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel, Garret Dillahunt, Scoot McNairy, Sara Paxton, Toby Huss, Rebecca Wisocky gibi isimler de yer alıyor. Ödül sezonunda adından söz ettirme potansiyeli bulunan film, 23 Eylül 2022'de Netflix'te yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.