Bobby Cannavale

Bobby Cannavale


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ben, Tonya 16 Şubat 2018
Bir Film 24.568 297.039
Jumanji: Vahşi Orman 29 Aralık 2017
Warner Bros. Türkiye 313.443 4.332.551
Ant-Man 17 Temmuz 2015
UIP Türkiye 427.204 5.118.752
Ajan 12 Haziran 2015
TME Films 181.708 2.123.603
Annie 24 Nisan 2015
Warner Bros. Türkiye 7.802 99.642
Danny Collins 27 Mart 2015
Pinema 19.215 301.248
Şef 22 Ağustos 2014
Pinema 15.640 226.086
Mavi Yasemin 27 Eylül 2013
Pinema 64.907 1.004.123
Çatlak Film 1 Şubat 2013
Pinema 11.597 154.115
Parker 25 Ocak 2013
Medyavizyon 122.101 1.266.576
Kazananlar Kulübü 22 Temmuz 2011
Tiglon 9.572 96.524
Gecenin Sesi 6 Ekim 2006
35 Milim 10.536 107.369
Aşk ve Sigara 30 Haziran 2006
35 Milim 16.900 121.595
Aşka Davet 31 Aralık 2004
Warner Bros. Türkiye 155.172 1.223.029
Hayatın İçinden 23 Temmuz 2004
Warner Bros. Türkiye 14.905 105.019
Kemik Koleksiyoncusu 18 Şubat 2000
Warner Bros. Türkiye 207.963 369.538
Gloria 2 Temmuz 1999
Özen Film 49.446 62.778