Scoot McNairy

Scoot McNairy


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Destroyer 19 Nisan 2019
CGV Mars D. 18.234 348.420
Warner Bros. Türkiye 1.462.002 19.433.719
Kara Deniz 24 Nisan 2015
Bir Film 13.647 176.211
Kayıp Kız 10 Ekim 2014
TME Films 132.117 1.898.192
Frank 16 Mayıs 2014
M3 Film 1.871 14.983
Non-Stop 21 Mart 2014
M3 Film 122.071 1.437.742
12 Yıllık Esaret 24 Ocak 2014
Tiglon 73.087 983.170
Kayıp Umutlar 28 Haziran 2013
Tiglon 4.600 49.081
Kibarca Öldürmek 21 Aralık 2012
Chantier 59.597 748.389
Operasyon: Argo 30 Kasım 2012
Warner Bros. Türkiye 75.360 964.080
İstila 22 Nisan 2011
Özen Film 20.792 189.105
Herbie: Tam Gaz 28 Ekim 2005
UIP Türkiye 91.158 626.387