Altın Aslan ödüllü The Shape Of Water'dan yeni fragman yayınlandı

2.688 Gösterim
15 Eylül 2017 19:15
Altın Aslan ödüllü The Shape Of Water'dan yeni fragman yayınlandı

Meksikalı yönetmen Guillermo Del Toro'nun Venedik'ten Altın Aslan ile dönen yeni filmi The Shape Of Water, Toronto Film Festivali'nde de gösterilmişti. Filmekimi programı içerisinde de yer alan The Shape Of Water'dan yeni fragman yayınlandı.


Pan'ın Labirenti (El Laberinto del Fauno)Pasifik Savaşı (Pacific Rim)Hellboy gibi filmlerle tanıdığımız Guillermo Del Toro'nun yeni filmi The Shape Of WaterSoğuk Savaş yıllarında Amerikan hükümetinin gizli bir araştırma tesisinde çalışan Elisa ve iş arkadaşı Zelda devletin yaptığı gizli bir deneyi keşfeder ve suda hapsedilen insansı bir yaratığı acımasız deneyden kurtarmaya çalışırlar. 

Filmin resmi özeti ise şöyle:

 

Artık bir yazın ustası olan Guillermo del Toro, The Shape Of Water'da 1962 Soğuk Savaş Amerikası'na karşı kurulmuş bir hikayeyi anlatmaktadır. Çalıştığı yüksek güvenlikli devlet laboratuvarında Elisa (Sally Hawkins), izole bir hayat yaşamakta. Elisa'nın, kendisi gibi bu laboratuvarda çalışan meslektaşı Zelda (Octavia Spencer) ile gizli bir deneyi keşfettiklerinde hayatı sonsuza dek değişecektir.

 

Filmin oyuncu kadrosunda ise Sally HawkinsMichael ShannonRichard JenkinsDoug JonesMichael StuhlbargOctavia Spencer gibi oyuncular yer alıyor. Filmin senaryosu ise Vanessa Taylor'a ait. 16 Şubat 2018'de Türkiye'de vizyona girecek olan The Shape Of Water'ın fragmanına aşağıdan ulaşabilrisiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.