Doug Jones

Doug Jones

Doğum Tarihi

24 Mayıs 1960

Yaş

61


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.02.2018 ₺1.233.246 99.769
07.07.2017 ₺170.093 14.864
18.11.2016 ₺376.033 31.617
16.10.2015 ₺555.519 40.650
30.04.2010 ₺605.393 67.048
26.09.2008 ₺816.079 93.586
17.08.2007 ₺711.553 92.853
06.04.2007 ₺840.206 111.077
15.09.2006 ₺936.161 118.330
21.10.2005 ₺793.434 113.262
03.09.2004 ₺725.318 123.140
26.03.2004 ₺121.182 22.028
21.02.2003 ₺816.961 149.805
23.08.2002 ₺585.594 150.297
26.07.2002 ₺832.136 214.947
21.04.2000 ₺314.217 177.441