Doug Jones

Doug Jones

Doğum Tarihi

24 Mayıs 1960

Yaş

61


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.02.2018 1.233.246 TL 99.769
07.07.2017 170.093 TL 14.864
18.11.2016 376.033 TL 31.617
16.10.2015 555.519 TL 40.650
30.04.2010 605.393 TL 67.048
26.09.2008 816.079 TL 93.586
17.08.2007 711.553 TL 92.853
06.04.2007 840.206 TL 111.077
15.09.2006 936.161 TL 118.330
21.10.2005 793.434 TL 113.262
03.09.2004 725.318 TL 123.140
26.03.2004 121.182 TL 22.028
21.02.2003 816.961 TL 149.805
23.08.2002 585.594 TL 150.297
26.07.2002 832.136 TL 214.947
21.04.2000 314.217 TL 177.441