Sally Hawkins

Sally Hawkins

Doğum Tarihi

27 Nisan 1976

Yaş

45


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
31.05.2019 2.873.507 TL 166.383
16.02.2018 1.233.246 TL 99.769
24.11.2017 1.208.009 TL 96.436
26.12.2014 2.432.710 TL 206.859
16.05.2014 3.117.212 TL 270.226
27.09.2013 1.004.123 TL 64.907
26.04.2013 85.819 TL 7.310
09.12.2011 113.660 TL 10.203
24.06.2011 31.222 TL 3.402
29.04.2011 376.717 TL 41.155
19.02.2010 302.056 TL 33.191
02.05.2008 387.048 TL 52.916
21.12.2007 279.843 TL 26.872
25.11.2005 21.240 TL 3.153
29.07.2005 79.688 TL 9.847