Sally Hawkins

Sally Hawkins

Doğum Tarihi

27 Nisan 1976

Yaş

45


Gelecek Filmler

Wonka Aile, Komedi, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Mart 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.11.2021 ₺997.477 38.483
31.05.2019 ₺2.873.507 166.383
16.02.2018 ₺1.233.246 99.769
24.11.2017 ₺1.208.009 96.436
26.12.2014 ₺2.432.710 206.859
16.05.2014 ₺3.117.212 270.226
27.09.2013 ₺1.004.123 64.907
26.04.2013 ₺85.819 7.310
09.12.2011 ₺113.660 10.203
24.06.2011 ₺31.222 3.402
29.04.2011 ₺376.717 41.155
19.02.2010 ₺302.056 33.191
02.05.2008 ₺387.048 52.916
21.12.2007 ₺279.843 26.872
25.11.2005 ₺21.240 3.153
29.07.2005 ₺79.688 9.847