9 Temmuz'da vizyona girecek Black Widow'dan yeni fragman yayınlandı

2.906 Gösterim
5 Nisan 2021 09:30
9 Temmuz'da vizyona girecek Black Widow'dan yeni fragman yayınlandı

Scarlett Johansson'un bir kez daha Natasha Romanoff'a hayat verdiği Black Widow'dan yeni bir fragman yayınlandı. Pandemi sebebiyle bir yılı aşkın bir ertelemenin ardından filmin 9 Temmuz'da vizyona girmesi planlanıyor.


Mayıs 2020'de gösterime girmesi beklenen Black Widow, pandemi nedeniyle birçok kez ertelenme kaderiyle karşılaşan yapımlardan biri oldu. Son olarak geçen ayın sonunda bir kez daha ertelenen Black Widow'un vizyon tarihi, 7 Mayıs'tan 9 Temmuz'a alınmıştı. ABD'de salgının tekrardan yoğun bir negatif tabloya büründüğü senaryo dışında temelli vizyon tarihi 9 Temmuz olarak belirlenen filmden bir de yeni fragman yayınlandı.

 

Somersault, Lore ve Berlin Syndrome gibi filmlere imza atan Cate Shortland'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Scarlett Johansson'a Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour, William Hurt, Ray Winstone gibi isimlerin eşlik ettiği Black Widow, kronolojik olarak Civil War ile Infinity War arasında bir zamanda geçerken, artık Avengers'ın önemli üyelerinden biri olmuş olan Natasha Romanoff, yani Black Widow'un geçmişiyle girdiği nihai yüzleşmeyi konu ediniyor.

 

Ülkemizde de 9 Temmuz'da gösterimi planlanan film, ABD'de Disney+ abonelerine "Premium Erişim" olarak $30 ücret karşılığında PVOD gösterime de açılacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.