Rachel Weisz

Rachel Weisz


Gelecek Filmler

Black Widow 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

7 Mayıs 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.02.2019 863.699 TL 47.732
02.09.2016 160.463 TL 10.349
22.01.2016 160.434 TL 13.611
25.12.2015 338.506 TL 19.958
08.03.2013 2.170.505 TL 183.351
31.08.2012 1.362.065 TL 127.817
17.08.2012 638.236 TL 59.633
30.09.2011 717.490 TL 73.773
26.02.2010 259.737 TL 25.502
18.04.2008 591.266 TL 66.803
11.01.2008 284.442 TL 28.406
11.05.2007 35.258 TL 5.551
11.05.2007 65.294 TL 8.493
02.06.2006 298.497 TL 37.156
11.03.2005 2.440.026 TL 371.281
27.02.2004 435.796 TL 67.709
13.09.2002 624.544 TL 133.506
18.05.2001 1.788.485 TL 714.887
27.04.2001 468.944 TL 179.724
18.06.1999 1.412.686 TL 1.113.193
15.01.1999 42.336 TL 37.109
03.07.1998 2.533 TL 2.843
15.11.1996 21.319 TL 72.861