Rachel Weisz

Rachel Weisz


Gelecek Filmler

Black Widow 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

6 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sarayın Gözdesi 8 Şubat 2019
TME Films 47.732 863.699
Hayat Işığım 2 Eylül 2016
PinemArt 10.349 160.463
Gençlik 22 Ocak 2016
M3 Film 13.611 160.434
The Lobster 25 Aralık 2015
PinemArt 19.958 338.506
UIP 183.351 2.170.505
Bourne'un Mirası 31 Ağustos 2012
UIP 127.817 1.362.065
360 17 Ağustos 2012
Tiglon 59.633 638.236
Korku Evi 30 Eylül 2011
Pinema 73.773 717.490
Cennetimden Bakarken 26 Şubat 2010
UIP 25.502 259.737
Kesinlikle, Belki 18 Nisan 2008
UIP 66.803 591.266
Benim Aşk Pastam 11 Ocak 2008
Pinema 28.406 284.442
Kaynak 11 Mayıs 2007
Özen Film 5.551 35.258
Gün Işığı 11 Mayıs 2007
Özen Film 8.493 65.294
Arka Bahçe 2 Haziran 2006
Warner Bros. 37.156 298.497
Constantine 11 Mart 2005
Warner Bros. 371.281 2.440.026
Jüri 27 Şubat 2004
Özen Film 67.709 435.796
Bir Erkek Hakkında 13 Eylül 2002
UIP 133.506 624.544
Mumya Geri Dönüyor 18 Mayıs 2001
UIP 714.887 1.788.485
Kapıdaki Düşman 27 Nisan 2001
UIP 179.724 468.944
Mumya 18 Haziran 1999
UIP 1.113.193 1.412.686
I Want You 15 Ocak 1999
Özen Film 37.109 42.336
Sonuna Kadar 3 Temmuz 1998
Özen Film 2.843 2.533
Tepki 15 Kasım 1996
Özen Film 72.861 21.319