William Hurt

William Hurt

Doğum Tarihi

20 Mart 1950

Yaş

72


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.07.2021 ₺8.723.859 363.589
27.05.2016 ₺39.424 2.315
06.05.2016 ₺14.760.714 1.165.583
24.10.2014 ₺52.146 3.865
28.02.2014 ₺800.491 64.920
29.03.2013 ₺583.872 56.100
14.05.2010 ₺4.581.236 492.484
31.07.2009 ₺51.590 5.363
13.06.2008 ₺1.583.715 208.775
04.04.2008 ₺1.332.297 154.458
01.06.2007 ₺675.478 76.513
09.03.2007 ₺1.069.644 117.522
17.03.2006 ₺738.169 93.206
09.12.2005 ₺539.576 71.857
19.11.2004 ₺2.058.948 334.159
06.12.2002 ₺702.026 133.843
05.10.2001 ₺1.025.176 315.940
20.11.1998 ₺87.046 87.531
16.10.1998 ₺53.734 51.831
16.10.1998 ₺35.928 30.191
01.08.1997 - -
21.03.1997 - -
26.07.1996 - -
28.07.1995 - -
24.04.1992 - -
17.04.1992 - -
21.06.1991 - -
15.03.1991 - -