Disney, Black Widow başta olmak üzere birçok yeni filmini bir kez daha erteledi

2.843 Gösterim
24 Mart 2021 10:55
Disney, Black Widow başta olmak üzere birçok yeni filmini bir kez daha erteledi

Disney; Black Widow, Free Guy, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, The King's Man, Death on the Nile gibi filmlerini ertelerken Scarlett Johansson'lu Black Widow ile Emma Stone'lu Cruella'nın, sinemalarla eşzamanlı olarak Disney+'da yayınlanacağını açıkladı.


Yaz aylarına kadar takvimde yer alan tüm gişe filmleri ileri bir tarihe ertelenirken, Disney'in mayısta gösterimini planladığı Black Widow'u erteleyip ertelemeyeceği merak edilir bir konu olmuştu. Disney'in yeni duyurusu buna cevap olurken, basit bir erteleme güncellemesinden öte bir haber niteliği de taşıyor. Öyle ki, 7 Mayıs'tan 9 Temmuz'a ertelenen Black Widow ile 28 Mayıs'ta vizyona girecek Cruella'nın, tıpkı Warner Bros.'un HBO Max uygulamasında olduğu gibi sinemalarla eşzamanlı olarak Disney+'da yayınlanacağı açıklandı. WB'nin HBO Max'te uyguladığı yöntemden farklı olarak Black Widow ve Cruella, Disney+ abonelerine "prömiyer erişim" $30 karşılığında sunulacak. Disney, daha önce aynı metodu geçtiğimiz yıl Mulan'da denemiş fakat elde ettiği hasılata ve sonuçlara dair resmi bir açıklama yapmamıştı.

 

Disney, ayrıca 18 Haziran'da gösterimi planlanan Pixar animasyonu Luca'nın, ABD'de belirlenen tarihte sinemalara uğramadan Disney+'da ekstra bir ücret talep edilmeden yayınlanacağını açıkladı.

Disney'in Black Widow ile birlikte ertelediği diğer filmler ve yeni vizyon tarihleri ise şöyle:

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.