Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'dan fragman yayınlandı

2.330 Gösterim
14 Aralık 2021 11:40
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'dan fragman yayınlandı

J.K. Rowling imzalı büyücülük evreninin bir parçası olan Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filmi Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore)'ndan fragman yayınlandı.


J.K. Rowling'in ünlü Harry Potter kitaplarından sonra geliştirerek yarattığı büyücülük evreninin sinema macerası genişlemeye devam ediyor. Önce pandemi sebebiyle sonra Johnny Depp'in davası ve seriden ayrılışı süreciyle prodüksiyonu sekteye uğrayan Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filmi Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore)'ndan fragman yayınlandı.

 

David Yates'in yeniden yönetmen koltuğunda oturduğu, Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Jude Law, Dan Fogler, Ezra Miller gibi isimlerin rollerine geri döndüğü filmde, daha önce Johnny Depp'in canlandırdığı ana kötü karakter Grindelwald'a, Depp'in seriyle yollarının ayrılması sonrası Mads Mikkelsen hayat veriyor. Fragmanla birlikte Mads Mikkelsen'i Grindelwald rolünde ilk kez görmüş oluyoruz. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, 15 Nisan 2022 tarihinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.