Anya Taylor-Joy, yeni Mad Max filminde Furiosa karakterinin gençliğine hayat verecek

2.428 Gösterim
14 Ekim 2020 11:30
Anya Taylor-Joy, yeni Mad Max filminde Furiosa karakterinin gençliğine hayat verecek

Mad Max: Fury Road'un sevilen karakteri Furiosa'nın gençliğini odağına alacak yeni Mad Max filminde Furiosa'ya Anya Taylor-Joy hayat verecek. Yahya Abdul-Mateen II ve Chris Hemsworth filmin kadrosuna dahil olan diğer isimler.


2015 yılında gösterime giren Mad Max: Fury Road, sadece tüm zamanların en iyi aksiyon filmleri arasına adını yazdırmamış, ayrıca Charlize Theron'ın canlandırdığı Furiosa gibi bir ikonik karakteri de armağan etmişti. Fury Road gösterime girdiğinden beri seyirciler nezdinde sürekli bir Furiosa filmi talebi olsa da, ancak 2017 yılında George Miller'ın olası bir Furiosa filmi için senaryonun hazır olduğunu söylemesiyle filmin gerçeğe dönüşebilme ihtimali belirmişti. Sonrasında George Miller cephesinde birkaç yıllık bir sessizlik hakim olurken, usta sinemacı geçen mayıs ayında The New York Times'a verdiği röportajla filmin gerçekleşeceğini fakat Furiosa'nın gençliğine Theron'dan başkasının hayat vereceğini açıklamıştı.

 

Yeni gelen bilgilere göre Furiosa'nın gençliğine hayat verecek oyuncu da resmi olarak belli oldu. Miller'ın rol için aklında olan isimlerden biri olduğu daha önce de belirtilen Anya Taylor-Joy, filmde Furiosa'yı canlandıracak. Yıldız oyuncu Chris Hemsworth ve Watchmen dizisiyle son yıllardaki çıkışını sürdüren Yahya Abdul-Mateen II da filmin kadrosuna dahil olan diğer isimler.

 

Edgar Wright'ın Last Night in Soho filminin çekimlerini tamamlayan Anya Taylor-Joy, çıkış yaptığı film olan The VVitch'in yönetmeni Robert Eggers'ın yeni filmi The Northman'ın çekimleriyle meşgul durumda. Chris Hemsworth bu yıl Netflix filmi Extraction ile seyircinin karşısına çıkarken, Yahya Abdul-Mateen II bir diğer Netflix filmi The Trial of the Chicago 7'da ve hâlâ prodüksiyonu süren The Matrix 4'da yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.