Charlize Theron: "Mad Max: Furiosa'nın senaryosu hazır!"

4.163 Gösterim
12 Temmuz 2017 14:45
Charlize Theron: "Mad Max: Furiosa'nın senaryosu hazır!"

Charlize Theron, zaman olarak Mad Max: Fury Road öncesini anlatan ve odağında Furiosa karakterinin olacağı filmin gerçekleşmesini istediğini yineledi.


George Miller'ın yıllar sonra Mad Max evrenine geri dönüş yaptığı Mad Max: Fury Road, yaklaşık iki yıl önce vizyona girmiş ve modern bir aksiyon başyapıtı olarak kabul edilmişti. Baştan sona temposunu bir saniye düşürmeyen film, dünya genelinde $378 milyon hasılat elde ederek seriye eklenecek yeni filmlerin kapısını aralamıştı.

George Miller'ın bu iki yıl boyunca dile getirdiği, Mad Max: Fury Road'un sevilen karakteri Furiosa ile ilgili bir ön bölüm filmi fikri, Variety'ye verdiği söyleşide Charlize Theron'a da soruldu. Filmi seve seve çekeceğini belirten Theron, George Miller'ın elinde üç adet hazır Mad Max serisi senaryosu bulunduğunu ve bunlardan birinin de Furiosa'nın geçmişini anlatan hikâye olduğunu ekledi. Warner Bros.'un da böyle bir filmden yana olduğunu düşündüğünü söyleyen Theron, filmin gerçekleşmesi adına tüm iplerin Miller'ın elinde olduğunu belirtti.

 

George Miller'ın, yeni bir Mad Max filmine girişmeden önce düşük bütçeli ve görsel efektlere bağlı olmayan bir film yapmak istediğini sıklıkla söylediğini düşünürsek, Furiosa filmini vizyonda görebilmemiz için en azından 2020 yılını bekleyeceğiz gibi duruyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.