Yeni sezonda televizyon ekranlarına dönecek yıldız oyuncular

10.360 Gösterim
27 Ağustos 2024 15:20
Yeni sezonda televizyon ekranlarına dönecek yıldız oyuncular

Televizyonda yeni sezon önümüzdeki hafta başlıyor. Aras Bulut İynemli'den Bergüzar Korel'e, bir süredir ekranlarda görünmeyen birçok yıldız isim yeni dizilerle ekranlara dönüyor. Bu vesileyle, yeni sezonda ekranlara dönecek yıldız oyuncuları derledik.


Aras Bulut İynemli & Taner Ölmez - Deha

İçerde ve Çukur dizileriyle adından sıkça söz ettiren yıldız oyuncu Aras Bulut İynemli üç yıl aradan sonra Deha dizisiyle televizyon ekranlarına dönüyor. İynemli'nin matematik dehası Devran'a hayat verdiği dizi, bir baba ile oğlun hesaplaşması üzerinden iyiler ve kötüler arasındaki savaşı konu ediniyor.

Son beş yılın en çok izlenen dizisi rekorunu elinde bulunduran Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez üç yıl aradan sonra televizyon ekranlarına dönüyor. Ölmez dizide Cesur karakterine hayat veriyor.

Bergüzar Korel & Mehmet Günsür - Annem Ankara

Binbir Gece, Karadayı ve Vatanım Sensin gibi döneminin en çok izlenen dizilerinde başrolü üstlenen Bergüzar Korel altı yıl aradan sonra televizyon ekranınlarına Annem Ankara dizisiyle dönüyor. Korel'in Zuhal karakterine hayat verdiği BKM imzalı dizi, üç çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren Zuhal'in hikâyesini takip ediyor.


Korel'in yanı sıra, televizyon ekranlarında son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa olarak karşımıza çıkan, Mehmet Günsür on yıl aradan sonra ekranlara dönüyor. Günsur dizide Zuhal'in eski eşi Hasan karakterine hayat veriyor.

Burak Deniz - Bir Gece Masalı

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde yer alan Burak Deniz ekranlara Bir Gece Masalı dizisiyle dönüyor. Deniz'in Mahir karakterine hayat verdiği, 3 Eylül'de yayın hayatına başlayacak olan dizi, komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza’nın Pamukkale’nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul’a uzanan imkânsız aşklarını anlatıyor.

Ece Uslu - Siyah Kalp

Kara Melek, Zerda gibi dizilerle ünü geniş kitlelere ulaşan, uzun bir aradan sonra Şahane Hayatım dizisinde konuk oyuncu olarak ekranlara dönen Ece Uslu başrol olarak ekranlara Siyah Kalp dizisiyle dönüyor. Uslu'nun Sumru'ya hayat verdiği dizi, kendilerini terk edip zengin bir iş adamıyla evlenen annelerinin izinden Kapadokya'ya gelen ikiz kardeşlerin dramatik hikâyesini konu ediniyor.

İrem Helvacıoğlu & Şükrü Özyıldız - Karadut

Başrolü üstlendiği ilk dizi olan Sen Anlat Karadeniz ile kısa sürede ülkenin en konuşulan oyuncuları arasına adını yazdıran İrem Helvacıoğlu ekranlara Karadut dizisiyle dönüyor. Helvacıoğlu'nun Zuhal Erdem'e hayat verdiği dizi, kariyerinin zirvesindeki kişisel gelişim uzmanı Zuhal'in çocuk yaşta babasına verdiği sözü tutup ev hanımlığına geçme serüvenini anlatıyor.


Son olarak geçtiğimiz yaz Ruhun Duymaz dizisinde yer alan Şükrü Özyıldız ise Tayfun karakteriyle ekranlara dönüyor. 

Halil Ergün & Meltem Cumbul - Güzel Aşklar Diyarı

Usta oyuncu Halil Ergün üç yıl aradan sonra televizyon ekranlarına Güzel Aşklar Diyarı dizisiyle dönüyor. Ergün'ün Hakim karakterine hayat verdiği, Mahsun Kırmızıgül imzalı dizi, Kapadokya'nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor.


Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Fatma Sultan'a hayat veren Meltem Cumbul ise televizyon ekranlarına on yıl aradan sonra Gönül karakteriyle dönüyor.

Murat Yıldırım - Beni Bul

Asi, Aşk ve Ceza, Teşkilat gibi yüksek reyting başarısı elde eden birçok dizinin başrolünde yer alan Murat Yıldırım ekranlara Beni Bul dizisiyle dönüyor. Yıldırım'ın mimar Demir karakterine hayat verdiği dizi, ülkenin önde gelen mimarlarından Demir'in vefat eden abisinin oğlu Memo'yu öğrenmesi ve bu uğurda yengesi Nazlı ile olan savaşını konu ediniyor.

Timuçin Esen - Kalpazan

Son olarak Tetikçinin Oğlu dizisinde yer alan Timuçin Esen ekranlara Kalpazan dizisiyle dönüyor. Esen'in Adem karakterine hayat verdiği dizi, sıradan bir darphane memuru olan Adem'in oğlu için yaptığı sürprizle birlikte değişen hayatları anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.