Meltem Cumbul

Meltem Cumbul


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yaktın Beni 16 Ekim 2015
UIP 158.062 1.850.938
Warner Bros. 97.575 990.827
Gönül Yarası 7 Ocak 2005
Warner Bros. 898.000 5.606.215
Duvara Karşı 12 Mart 2004
Warner Bros. 294.302 1.808.696
UIP 205.624 1.012.972
Duruşma 31 Aralık 1999
Warner Bros. 295.732 515.197
Propaganda 5 Mart 1999
Warner Bros. 1.238.878 1.380.114
Karışık Pizza 20 Şubat 1998
Warner Bros. 143.655 89.166
Usta Beni Öldürsene 14 Kasım 1997
Med Yapım - -
Bay E 10 Mart 1995
Plato Film - -