Meltem Cumbul

Meltem Cumbul


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yaktın Beni 16 Ekim 2015
UIP Türkiye 158.062 1.850.938
Warner Bros. Türkiye 97.575 990.827
Gönül Yarası 7 Ocak 2005
Warner Bros. Türkiye 898.000 5.606.215
Duvara Karşı 12 Mart 2004
Bir Film Warner Bros. Türkiye 296.186 1.841.166
UIP Türkiye 205.624 1.012.972
Duruşma 31 Aralık 1999
Warner Bros. Türkiye 295.732 515.197
Propaganda 5 Mart 1999
Warner Bros. Türkiye 1.238.878 1.380.114
Karışık Pizza 20 Şubat 1998
Warner Bros. Türkiye 143.655 89.166
Usta Beni Öldürsene 14 Kasım 1997
Med Yapım - -
Bay E 10 Mart 1995
Plato Film - -