Yeni sezonda başlayacak olan yerli televizyon dizileri (2024/2025)

63.927 Gösterim
5 Eylül 2024 18:10
Yeni sezonda başlayacak olan yerli televizyon dizileri (2024/2025)

Televizyonda 2024/2025 dizi sezonu başlıyor. 30'u aşkın yeni dizinin seyirciyle buluşacağı sezonda yayına başlayacak dizileri derledik.


Annem Ankara - Kanal D

Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür'ün on yılı aşkın aradan sonra televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen Annem Ankara tek başına bir annenin 1990’lı yılların Ankara’sında verdiği gerçek yaşam mücadelesini anlatıyor.


Yapımcı: BKM
Yönetmen: Faruk Teber
Senarist: Başak Angigün
Oyuncular: Bergüzar Korel, Mehmet Günsür, Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven

 

Bir Gece Masalı - ATV

Sezonun ilk yeni dizisi olan Bir Gece Masalı babasının intikamını almak için şehre dönen komiser Mahir'in düşmanının kızı Canfeza'ya aşık olmasıyla birlikte değişen hayatları konu ediniyor.


Yapımcı: NGM
Yönetmen: Emre Kabakuşak
Senarist: Eda Tezcan
Oyuncular: Burak Deniz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Yıldız Kültür, Eren Vurdem, Yıldız Kültür


3 Eylül'den itibaren salı akşamları ATV'de izleyiciyle buluşan Bir Gece Masalı dizisinin ilk bölümüne aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Bir Gece Masalı 1. Bölüm

 

Beni Bul - Now TV

Yıldız oyuncular Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'i bir araya getiren Beni Bul ülkenin önde gelen mimarlarından Demir'in vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince yeğenine sahip çıkmak için yengesi Nazlı’yla girdiği savaşı konu ediniyor.


Yapımcı: TMC
Yönetmen: Recai Karagöz
Senaristler: Emre Özdür, Hazar Kozice
Oyuncular: Murat Yıldırım, Ebru Şahin, Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğlu, Zerrin Nişancı

 

Deha - Show TV

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez'in üç yıl aradan sonra televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen Deha biri iyilikte biri kötülükte deha iki kardeşin babalarına karşı verdiği intikam mücadelesini takip ediyor.


Yapımcı: Ay Yapım
Yönetmen: Umut Aral
Senarist: Damla Serim
Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli


Eylül ayından itibaren Show TV'de izleyiciyle buluşan Deha dizisinin tanıtımına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Deha İlk Tanıtım

 

Güzel Aşklar Diyarı - Kanal D

Mahsun Kırmızıgül'ü uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren Güzel Aşklar Diyarı Kapadokya'nın en köklü ailelerinden Alaca'ya gelin olarak gelen özgürlüğüne düşkün Deniz ile aile bağları güçlü Arhan'ın entrikalarla dolu imkansız aşkını takip ediyor.


Yapımcı: Medyapım, Boyut Film
Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül
Senarist: Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal
Oyuncular: Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy


Eylül ayından itibaren Kanal D'de izleyiciyle buluşan Güzel Aşklar Diyarı dizisinin tanıtımına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Güzel Aşklar Diyarı | Fragman
 

Kalpazan - Show TV

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ı üçüncü kez bir araya getiren ve yıldız oyuncu Timuçin Esen'i televizyon ekranlarına döndüren Kalpazan sıradan bir darphane memuru olan Adem'in kızına yaptığı sürpriz sonrası değişen hayatını konu ediniyor.


Yapımcı: O3 Medya
Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin
Senaristler: Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı, Türküler Özgül
Oyuncular: Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Şükran Ovalı, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Ali Seçkiner Alıcı, Osman Alkaş

Karadut - ATV

İrem Helvacıoğlu'nun başrolü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Karadut kariyerinin zirvesinde bir kişisel gelişim uzmanı olan Zuhal'ın babasına verdiği söz doğrultusunda annesinin eksikliğini hissettirmemek için ev hanımlığına dönmesiyle birlikte gelişen olayları takip ediyor.


Yapımcı: TimsB Productions
Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Senarist: Sırma Yanık
Oyuncular: İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız, Burak Dakak, Selin Türkmen, Rami Narin, Nursel Köse, Onur Gürçay


Eylül ayından itibaren ATV'de izleyiciyle buluşan Karadut dizisinin tanıtımına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Karadut Tanıtım

 

Kör Nokta - ATV

Usta yönetmen ve senarist Osman Sınav'ın yeni dizisi Kör Nokta Gece ve Aslım adındaki iki genç kızın hikayesini merkezine alarak, büyük bir trafik kazasının ardından yaşanan aşk, ihanet ve entrikalarla örülü olayları anlatıyor.


Yapımcı: Sinegraf
Yönetmen: Yusuf Ömer Sınav
Senarist: Didem Kaplan, Funda Alp
Oyuncular: İsmail Ege Şaşmaz, Rabia Soytürk, Çağla Boz, Yalçın Hafızoğlu, İlayda Çevik, Kürşat Alnıaçık, Ruhi Sarı, Hilmi Özçelik


Eylül ayından itibaren ATV'de izleyiciyle buluşan Kör Nokta dizisinin tanıtımına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Kör Nokta 2. Tanıtım

 

Kötü Kan - Now TV

Ertan Saban ve Damla Sönmez'in başrollerinde yer aldığı Kötü Kan bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal’ın hikâyesini anlatıyor.


Yapımcı: NTC Medya
Yönetmen: M. Çağatay Tosun
Senaristler: Barış Erdoğan, İlker Arslan
Oyuncular: Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol


6 Eylül'den itibaren cuma akşamları Now TV'de izleyiciyle buluşan Kötü Kan dizisinin tanıtımına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Kötü Kan 1. Bölüm 3. Fragmanı

 

Leyla - Now TV

Brezilya tarihinin en çok izlenen dizilerinden Avenida Brasil'in yerli uyarlaması Leyla çocuk yaşta kendisini çöplüğe terk eden üvey annesinden intikam almak isteyen şef Leyla'nın hikâyesine odaklanıyor.


Yapımcı: Ay Yapım
Yönetmen: Hilal Saral
Oyuncular: Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz, Halil İbrahim Ceyhan, Yiğit Kirazcı, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Cengiz Bozkurt


Eylül ayından itibaren Now TV'de izleyiciyle buluşan Leyla dizisinin tanıtımına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Leyla 1. Bölüm 3. Tanıtım

 

Siyah Kalp - Show TV

Aldatmak, Bir Zamanlar Çukurova gibi fenomen dizilere imza atan Yıldız Tunç'un yeni dizisi Siyah Kalp kendilerini yıllar önce terk edip zengin iş adamıyla evlenen annelerinin peşinden Kapadokya'ya gelen ikizlerin hikâyesini konu ediniyor.


Yapımcı: TimsB Productions
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Senarist: Yıldız Tunç
Oyuncular: Ece Uslu, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Hafsanur Sancaktutan, Burak Tozkoparan, Burak Sergen, Genco Özak


Eylül ayından itibaren Show TV'de izleyiciyle buluşan Siyah Kalp dizisinin tanıtımına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Siyah Kalp Teaser

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.