William Oldroyd, Eastern Promises 2 için yazılan senaryoyu ilk filmden bağımsız bir şekilde sinemaya uyarlayacak

4.381 Gösterim
1 Kasım 2018 12:25
William Oldroyd, Eastern Promises 2 için yazılan senaryoyu ilk filmden bağımsız bir şekilde sinemaya uyarlayacak

Şark Vaatleri (Eastern Promises)'nin usta senaristi Steven Knight'ın olası bir devam filmi için yazdığı senaryo, Lady Macbeth'in yönetmeni William Oldroyd tarafından ilk filmden bağımsız özgün bir hikâye olarak sinemaya uyarlanacak.


David Cronenberg'in yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Viggo Mortensen, Vincent Cassel, Naomi Watts gibi isimlerin yer aldığı Eastern Promises için yaklaşık on yıldır bir devam filmi düşünülüyordu. İlk filmin senaristliğini yapan Steven Knight, devam filmi için de bir senaryo kaleme almış; hatta 2017'nin başlarında projenin nihayet prodüksiyon aşamasına geldiği haberleri düşmüştü. Fakat geçen zamanda projeden yeni gelişmeler gelmemişti.

Collider'ın haberine göre Steven Knight'ın senaryosu tekrardan hayata döndürüldü fakat önemli bir farkla... Knight'ın Eastern Promises'a devam filmi olarak tasarladığı senaryo, bazı değişimler geçirerek ilk filmden bağımsız özgün bir mafya hikâyesi olarak sinemaya uyarlanacak.

 

Lady Macbeth'in sinema uyarlamasıyla adından söz ettiren yönetmen William Oldroyd'un yöneteceği projenin adıysa Body Cross olarak belirlendi. AtonementPride & Prejudice, Locke gibi filmlerin yanı sıra Eastern Promises'ın da yapımcılığını üstlenmiş olan Paul Webster'ın yapımcı olarak yer alacağı film, Londra mafyası içerisinde yükselişe geçen bir Rus ajanının, kişisel olarak zorlu bir öldürme görevi almasından sonra yaşadıklarını anlatacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.