Viggo Mortensen

Viggo Mortensen


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yeşil Rehber 30 Kasım 2018
Chantier 69.201 995.223
Kaptan Fantastik 11 Kasım 2016
M3 Film 10.733 94.831
Hayal Ülkesi 13 Kasım 2015
M3 Film 569 6.331
İnsanlıktan Uzakta 21 Ağustos 2015
M3 Film 6.769 62.050
Pinema 18.743 244.312
Yolda 22 Mart 2013
M3 Film 6.063 59.765
Tehlikeli İlişki 25 Kasım 2011
Tiglon 35.074 410.792
Kanun Benim 10 Nisan 2009
Tiglon 4.912 43.781
Şiddetin Tarihçesi 9 Aralık 2005
Warner Bros. 71.857 539.576
Hidalgo 30 Nisan 2004
UIP 86.383 498.559
Warner Bros. 1.252.640 7.489.418
Warner Bros. 1.459.205 6.520.784
Warner Bros. 1.759.705 5.902.157
28 Gün 21 Temmuz 2000
Warner Bros. 155.303 328.859
Sapık 12 Şubat 1999
UIP 102.334 114.257
Kusursuz Cinayet 23 Ekim 1998
Warner Bros. 377.724 420.839
Jane'in Zaferi 4 Eylül 1998
Özen Film 91.354 84.016
Pinema - -
Günışığı 24 Ocak 1997
UIP - -
Denizde İsyan 27 Ekim 1995
UIP - -
Kahire'nin Sırrı 3 Şubat 1995
Özen Film - -
Carlito'nun Yolu 12 Şubat 1993
UIP - -
Genç Silahlar 2 19 Temmuz 1991
Özen Film - -