Naomi Watts

Naomi Watts

Doğum Bilgisi

28 Eylül 1968

Yaş

52


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
3 Nesil 7 Temmuz 2017
Bir Film 6.370 85.866
İçeride 27 Ocak 2017
TME Films 9.628 126.584
Sonsuzluk Ormanı 6 Ocak 2017
Chantier 5.062 78.251
Yeniden Başla 8 Nisan 2016
Bir Film 27.961 384.193
TME Films 222.857 2.646.937
While We're Young 31 Temmuz 2015
PinemArt 3.807 61.566
TME Films 320.843 4.051.315
TME Films 79.884 1.087.686
CGV Mars D. 9.524 156.479
Yasak Aşk 21 Şubat 2014
Medyavizyon 1.808 20.812
Diana 20 Eylül 2013
Tiglon 39.974 563.036
Özen Film 13.511 161.659
Kıyamet Günü 28 Aralık 2012
Tiglon 42.020 479.635
J. Edgar 2 Mart 2012
Warner Bros. Türkiye 28.160 348.649
Korku Evi 30 Eylül 2011
Pinema 73.773 717.490
Anneler ve Kızları 30 Temmuz 2010
Tiglon 13.620 130.060
Ölümcül Oyunlar 30 Mayıs 2008
Bir Film 34.227 266.069
Şark Vaatleri 30 Kasım 2007
35 Milim 27.960 261.103
Duvak 16 Şubat 2007
Warner Bros. Türkiye 42.676 408.150
Gitme 14 Temmuz 2006
Özen Film 16.469 125.615
King Kong 16 Aralık 2005
UIP Türkiye 431.929 3.082.657
Halka 2 18 Mart 2005
UIP Türkiye 407.889 2.526.641
Tesadüfler 24 Aralık 2004
KenDa 9.762 71.726
Bir Film 13.536 94.097
21 Gram 21 Mayıs 2004
UIP Türkiye 95.399 610.845
Le Boşanma 12 Aralık 2003
Özen Film 15.157 88.327
Halka 28 Şubat 2003
UIP Türkiye 551.320 2.508.450
Özen Film 44.646 194.666
Tehlikeli Güzellik 30 Nisan 1999
Özen Film 60.731 77.759