Naomi Watts

Naomi Watts

Doğum Tarihi

28 Eylül 1968

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.07.2017 85.866 TL 6.370
27.01.2017 126.584 TL 9.628
06.01.2017 78.251 TL 5.062
08.04.2016 384.193 TL 27.961
11.03.2016 2.646.937 TL 222.857
31.07.2015 61.566 TL 3.807
20.03.2015 4.051.315 TL 320.843
27.02.2015 1.087.686 TL 79.884
23.01.2015 156.479 TL 9.524
21.02.2014 20.812 TL 1.808
20.09.2013 563.036 TL 39.974
08.03.2013 161.659 TL 13.511
28.12.2012 479.635 TL 42.020
02.03.2012 348.649 TL 28.160
30.09.2011 717.490 TL 73.773
30.07.2010 130.060 TL 13.620
30.05.2008 266.069 TL 34.227
30.11.2007 261.103 TL 27.960
16.02.2007 408.150 TL 42.676
14.07.2006 125.615 TL 16.469
16.12.2005 3.082.657 TL 431.929
18.03.2005 2.526.641 TL 407.889
24.12.2004 71.726 TL 9.762
03.12.2004 94.097 TL 13.536
21.05.2004 610.845 TL 95.399
12.12.2003 88.327 TL 15.157
28.02.2003 2.508.450 TL 551.320
05.04.2002 205.117 TL 45.204
30.04.1999 77.759 TL 60.731