Naomi Watts

Naomi Watts

Doğum Tarihi

28 Eylül 1968

Yaş

53


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.07.2017 ₺85.866 6.370
27.01.2017 ₺126.584 9.628
06.01.2017 ₺78.251 5.062
08.04.2016 ₺384.193 27.961
11.03.2016 ₺2.646.937 222.857
31.07.2015 ₺61.566 3.807
20.03.2015 ₺4.051.315 320.843
27.02.2015 ₺1.087.686 79.884
23.01.2015 ₺156.479 9.524
21.02.2014 ₺20.812 1.808
20.09.2013 ₺563.036 39.974
08.03.2013 ₺161.659 13.511
28.12.2012 ₺479.635 42.020
02.03.2012 ₺348.649 28.160
30.09.2011 ₺717.490 73.773
30.07.2010 ₺130.060 13.620
30.05.2008 ₺266.069 34.227
30.11.2007 ₺261.103 27.960
16.02.2007 ₺408.150 42.676
14.07.2006 ₺125.615 16.469
16.12.2005 ₺3.082.657 431.929
18.03.2005 ₺2.526.641 407.889
24.12.2004 ₺71.726 9.762
03.12.2004 ₺94.097 13.536
21.05.2004 ₺610.845 95.399
12.12.2003 ₺88.327 15.157
28.02.2003 ₺2.508.450 551.320
05.04.2002 ₺211.945 45.531
30.04.1999 ₺77.759 60.731