David Cronenberg

David Cronenberg


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yıldız Haritası 9 Ocak 2015
M3 Film 8.242 120.720
Cosmopolis 10 Ağustos 2012
Chantier 20.718 241.589
Tehlikeli İlişki 25 Kasım 2011
Tiglon 35.074 410.792
Şiddetin Tarihçesi 9 Aralık 2005
Warner Bros. Türkiye 71.857 539.576
Varoluş 24 Aralık 1999
A&P Filmcilik 42.249 83.233
Çarpışma 23 Mayıs 1997
A Film - -
M. Butterfly 6 Mayıs 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Müthiş Yemek 1 Ocak 1993
Film Pop - -