Viggo Mortensen, Léa Seydoux ve Kristen Stewart, David Cronenberg'in yeni filminde yer alacak

2.702 Gösterim
30 Nisan 2021 16:50
Viggo Mortensen, Léa Seydoux ve Kristen Stewart, David Cronenberg'in yeni filminde yer alacak

David Cronenberg'in çekimleri bu yaz gerçekleştirilecek yeni bilim kurgu filmi Crimes of the Future'un oyuncu kadrosunda Viggo Mortensen, Léa Seydoux ve Kristen Stewart gibi isimler yer alacak.


David Cronenberg'in 2014 yılından bu yana çekeceği ilk filmin resmi olarak duyurulmasının hemen akabinde filmin oyuncu kadrosuna dair haberler gelmeye başladı. Deadline'ın haberine göre, daha önce filmde yer alacağı konuşulan Viggo Mortensen'in yanı sıra Léa Seydoux ve Kristen Stewart da filmin kadrosuna dahil oldu.

 

Filmin paylaşılan konusu da Cronenberg'in önemli eserler verdiği body-horror alt türüne dönüş yaptığını gösteriyor. Filmde; insanlığın, Hızlandırılmış Evrim Sendromuyla birlikte vücudunu bilinen insan formlarının ötesine taşıyabilme, kendi üzerinde doku ve organ gelişimi sağlayabilme gibi evrimsel durumlara vakıf olduğu yakın bir gelecekte, bunu tiyatral bir amaç için kullanarak büyüttüğü yeni organları seyircilerin karşısında vücudundan ayıran performans sanatçısı Saul Tenser'ın hikâyesi anlatılacak. Filmin çekimlerine yaz aylarında Yunanistan'da başlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.