Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton, Thirteen Lives'ın oyuncu kadrosuna dahil oldu

1.860 Gösterim
12 Mart 2021 14:45
Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton, Thirteen Lives'ın oyuncu kadrosuna dahil oldu

Ron Howard'ın yöneteceği ve 2018 yazında Tayland'da şiddetli yağmur sonucu bir mağarada mahsur kalan 12 çocuk ve futbol antrenörlerinin günler süren zorlu bir operasyonla kurtarılmasını konu edinecek Thirteen Lives filminin kadrosuna Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton gibi isimler dahil oldu.


Tayland'da 23 Haziran 2018'de Tham Luang Mağarası'nda yoğun yağmur sonucu mahsur kalan ve mağarada kalmalarının hayati tehlike arz etmesiyle birlikte neredeyse "imkansız görev" olarak adlandırılan bir operasyonla kurtarılan 12 çocuk ve bir antrenörden oluşan futbol takımının hikâyesi sinemaya uyarlanıyor.

 

*Görsel: MGM

 

 

MGM'in yapımcılığını üstleneceği, Oscar ödüllü sinemacı Ron Howard'ın yöneteceği Thirteen Lives isimli uyarlamanın oyuncu kadrosuna Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton'ın yanı sıra Weir Sukollawat, Thiraphat Sajakul, Sahajak Boonthanakit, Vithaya Pansringarm, Teeradon Supapunpinyo, Nophand Boonyai gibi isimler dahil oldu.

 

Çekimleri bu ay içerisinde Avustralya'da başlayacak olan Thirteen Lives, mağarada mahsur kalanları kurtarmak için günler süren bir operasyona imza atan kurtarma ve dalgıç ekibinin hikâyesini de odağına alacak. Şiddetli yağmurdan ötürü birçok bölümünü su basan mağarada gerçekleştirilen operasyon sırasında dalgıçlar, 1 metreden daha dar bölgelerde oksijen tüplerini çıkartarak dalmak, birçok bölümde zorlu şartlarda tırmanma gerçekleştirmek zorunda kalmış, mahsur kalanlara malzeme götürmek için bu rotayı geçen dalgıçlardan biri dönüş yolunda oksijen tüpünün bitmesiyle hayatını kaybetmişti. 12 çocuk ve antrenörleri ise günlere yayılan zorlu operasyon sonucu kurtarılmıştı.

 

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.