Ron Howard

Ron Howard


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Pavarotti 8 Kasım 2019
Filmartı 5.078 66.286
UIP 146.669 2.270.058
Cehennem 14 Ekim 2016
Warner Bros. 600.992 7.622.998
Denizin Ortasında 1 Ocak 2016
Warner Bros. 45.778 681.409
Zafere Hücum 20 Eylül 2013
Pinema 37.661 468.996
Melekler ve Şeytanlar 15 Mayıs 2009
Warner Bros. 705.709 5.976.194
Frost/Nixon 30 Ocak 2009
UIP 2.416 29.187
Da Vinci Şifresi 19 Mayıs 2006
Warner Bros. 1.028.928 7.466.333
Cinderella Man 16 Eylül 2005
UIP 189.717 1.405.729
Akıl Oyunları 8 Mart 2002
UIP 979.820 3.798.175
Grinç (2001) 26 Ocak 2001
UIP 139.036 340.595
Ed TV 6 Ağustos 1999
UIP 60.555 94.160
Fidye 21 Şubat 1997
UIP - -
Apollo 13 6 Ekim 1995
UIP - -
Uzak Ufuklar 2 Ekim 1992
UIP - -
Alev Kapanı 8 Kasım 1991
UIP - -
Çılgın Aile 28 Aralık 1990
UIP - -
Koza 22 Haziran 1990
Özen Film - -