Veda Partisi filminin fragmanı yayınlandı

1.677 Gösterim
30 Mayıs 2024 11:20
Veda Partisi filminin fragmanı yayınlandı

Toygan Avanoğlu'nun başrolü Aslı Bekiroğlu ve Seda Akman ile paylaştığı Veda Partisi filminin fragmanı yayınlandı. Film, 14 Haziran 2024 tarihinde vizyona girecek.


Toygan Avanoğlu'nun başrolü Aslı Bekiroğlu ve Seda Akman ile paylaştığı Veda Partisi filminin fragmanı yayınlandı. 14 Haziran 2024 tarihinde vizyona girecek olan film, bir siyasi parti başkanının eşi olan Yonca'nın, yakın arkadaşları için düzenlediği bekarlığa veda partisinin heyecan ve gerilim dolu bir geceye dönüşmesiyle birlikte yaşanan olayları takip ediyor.


Senaryosunu Barış Başar'ın kaleme aldığı Veda Partisi filminin yönetmen koltuğunda Ufuk Cebeci oturuyor. Toygan Avanoğlu'nun bir siyasi parti olan Veda Partisi'nin genel başkanı İbrahim'e hayat verdiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Altan Erkekli, Goncagül Sunar, Hakan Bilgin, Rüya Coriç, Yeşim Dalgıçer, Şiva Behrouzfar, Ömer Kurt, Buket Akpunar ve Emir Sefa Yıldırım gibi isimler yer alıyor.


Filmin detaylı konusu:


Hülya, Mehtap, Didem ve Arzu yakın arkadaşları Yonca’ya sürpriz bir bekarlığa veda partisi düzenleyecektir. Hülya aynı zamanda bir siyasi partinin Genel Başkanı olan kocası İbrahim’den Yonca’nın bekarlığı veda partisi için havuzlu bir villa kiralamasını ister. Hülya ve arkadaşları kiralanan villaya gittiklerinde Açelya ismindeki ev sahibinin fantezi dolu dünyası ile karşılaşırlar. Evdeki pespembe dekor, pembe objeler, havuz başındaki pembe at heykelleri ve duvarlarda Açelya’nın seksi resimleri hepsinin ilgisini çeker. Kızlar neredeyse partiyi unutup Açelya’nın eşyalarını didiklemeye başlarlar. Başlarda eğlenceli görülen bu durum kilitli bir odanın bulunmasıyla yerini heyecana bırakır. Bütün gece merak ve heyecanı bir arada yaşayan kızlar ertesi sabah büyük bir şokla uyanır.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.