Altan Erkekli

Altan Erkekli


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

20 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ağır Romantik 14 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 84.218 1.426.339
CGV Mars D. 520.826 7.354.469
CGV Mars D. 367.522 4.749.610
Çiçero 18 Ocak 2019
CGV Mars D. 936.601 11.018.797
Bizi Hatırla 23 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 293.321 3.773.741
Müslüm 26 Ekim 2018
CGV Mars D. 6.480.552 84.601.183
Ayla 27 Ekim 2017
Warner Bros. CGV Mars D. 5.589.872 66.055.256
CGV Mars D. 12.280 116.706
Vezir Parmağı 25 Ocak 2017
Pinema 663.675 7.812.158
Hayati Tehlike 9 Aralık 2016
CGV Mars D. 8.554 108.532
TME Films 33.115 349.682
Pinema 98.044 1.144.321
Umut Üzümleri 17 Mayıs 2013
Medyavizyon 20.339 163.662
Pinema 1.731.519 15.473.417
UIP 2.418.090 21.910.790
Aşk Geliyorum Demez 6 Kasım 2009
Tiglon 242.391 1.958.352
Güneşi Gördüm 12 Mart 2009
Pinema 2.566.435 19.581.629
O... Çocukları 16 Mayıs 2008
KenDa 713.840 5.309.235
Cenneti Beklerken 15 Aralık 2006
Özen Film 60.080 424.042
Unutulmayanlar 17 Kasım 2006
KenDa 8.110 44.982
Eve Dönüş 3 Kasım 2006
Özen Film 231.784 1.552.438
Sınav 20 Ekim 2006
Özen Film 1.161.226 7.927.300
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298
Anlat İstanbul 11 Mart 2005
Warner Bros. 192.940 1.216.246
Vizontele Tuuba 23 Ocak 2004
Warner Bros. 2.894.802 16.022.456
Vizontele 2 Şubat 2001
Warner Bros. 3.308.120 7.400.006
80. Adım 6 Aralık 1996
TRT - -