Tom Holland ve Daisy Ridley'li Chaos Walking filminden fragman yayınlandı

2.598 Gösterim
20 Kasım 2020 10:55
Tom Holland ve Daisy Ridley'li Chaos Walking filminden fragman yayınlandı

Tom Holland, Daisy Ridley ve Mads Mikkelsen gibi isimlerin yer aldığı bilim kurgu filmi Chaos Walking'den ilk fragman yayınlandı.


Patrick Ness'in Chaos Walking roman serisinin 2008'de yayımlanan ilk kitabı The Knife of Never Letting Go'dan uyarlanan Chaos Walking filminden ilk fragman yayınlandı.

 

İlk olarak Mart 2019'da gösterime girmesi planlanan fakat istenen ek çekimler sebebiyle ertelenen Chaos Walking'in yönetmen koltuğunda The Bourne Identity, Mr. & Mrs. Smith, Edge of Tomorrow gibi yapımlara imza atan Doug Liman oturuyor. Kadınların tamamının öldüğü, erkeklerin ise birbirilerinin düşüncelerini Gürültü (Noise) adı verilen bir şekilde duyup görebildiği distopik bir dünyada, Violet adında gizemli bir genç kadının ortaya çıkmasıyla değişen dengeleri anlatan filmin oyuncu kadrosunda Tom Holland, Daisy Ridley, Mads Mikkelsen, Nick Jonas, David Oyelowo, Cynthia Erivo, Demián Bichir gibi isimler yer alıyor. Chaos Walking'in ABD ile aynı anda ülkemizde de 22 Ocak 2021 tarihinde gösterimde olması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.