Demián Bichir

Demián Bichir

Doğum Tarihi

1 Ağustos 1963

Yaş

57


Gelecek Filmler

Kaos Yürüyüşü Aksiyon, Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

28 Mayıs 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.02.2020 369.596 TL 20.975
21.09.2018 3.416.507 TL 245.363
12.05.2017 2.640.721 TL 209.266
08.01.2016 2.007.890 TL 139.344
25.04.2014 100.633 TL 7.753
11.10.2013 417.339 TL 38.236
09.08.2013 341.140 TL 33.443
13.07.2012 546.791 TL 53.924
24.06.2005 410.939 TL 67.599