Doug Liman

Doug Liman


Gelecek Filmler

Chaos Walking Aksiyon, Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

22 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 205.009 2.783.474
Sniper: Duvar 16 Haziran 2017
TME Films 26.146 334.270
Yarının Sınırında 6 Haziran 2014
Warner Bros. Türkiye 417.164 4.921.059
Jumper 7 Mart 2008
Özen Film 70.581 565.353
Bay & Bayan Smith 10 Haziran 2005
Pinema 403.826 2.859.909
Geçmişi Olmayan Adam 20 Eylül 2002
UIP Türkiye 139.963 634.905