Tom Cruise, 80 yaşına kadar Mission: Impossible filmleri yapmak istiyor

12.163 Gösterim
6 Temmuz 2023 18:51
Tom Cruise, 80 yaşına kadar Mission: Impossible filmleri yapmak istiyor

14 Temmuz'da gösterime girecek Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm'ün yıldızı Tom Cruise, Indiana Jones'a hayat veren Harrison Ford gibi 80 yaşına kadar Mission: Impossible filmleri yapmak istediğini söyledi.


Mission: Impossible serisinin yedinci filmi Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One), 14 Temmuz'da izleyiciyle buluşacak. Filmin tanıtım sürecinde söyleşiler vermeye devam eden Tom Cruise, geçtiğimiz günlerde gösterime giren Indiana Jones ve Kader Kadranı (Indiana Jones and the Dial of Destiny) filminin yıldızı Harrison Ford'u örnek göstererek 80 yaşına kadar Mission: Impossible filmleri çekmeye devam etmek istediğini belirtti:

 

Harrison Ford bir efsane. Umarım ben de onun yaşına geldiğimde hâlâ Mission: Impossible filmleri yapmaya devam ediyor olurum.

 

Tom Cruise'un serinin son iki filmini yöneten Christopher McQuarrie ile yeniden bir araya geldiği, oyuncu kadrosunda Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Esai Morales, Vanessa Kirby, Ving Rhames, Pom Klementieff gibi isimlerin bulunduğu film, 14 Temmuz'da Türkiye'de vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.