Harrison Ford

Harrison Ford

Doğum Tarihi

13 Temmuz 1942

Yaş

78


Gelecek Filmler

Untitled Indiana Jones Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

29 Temmuz 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.10.2020 34.433 TL 2.285
21.02.2020 281.145 TL 13.264
06.10.2017 2.592.438 TL 164.376
17.12.2015 17.170.964 TL 1.149.329
05.06.2015 684.061 TL 53.842
15.08.2014 6.985.717 TL 694.845
08.11.2013 447.311 TL 38.760
18.10.2013 276.728 TL 21.522
16.09.2011 867.262 TL 93.571
08.08.2008 10.878 TL 1.969
23.05.2008 2.685.294 TL 331.770
09.06.2006 337.413 TL 46.488
26.09.2003 358.419 TL 58.076
25.04.2003 - -
24.11.2000 1.099.246 TL 509.005
03.12.1999 302.985 TL 153.807
24.07.1998 158.976 TL 179.176
12.12.1997 - -
02.05.1997 - -
25.04.1997 - -
11.04.1997 - -
28.03.1997 - -
22.03.1996 - -
25.11.1994 - -
05.11.1993 - -
28.05.1993 - -
12.02.1993 - -
29.11.1991 - -
05.07.1991 - -
18.01.1991 - -
27.10.1989 - -