Harrison Ford

Harrison Ford

Doğum Tarihi

13 Temmuz 1942

Yaş

79


Gelecek Filmler

Untitled Indiana Jones Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

30 Haziran 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.10.2020 ₺34.433 2.285
21.02.2020 ₺281.145 13.264
06.10.2017 ₺2.592.438 164.376
17.12.2015 ₺17.170.964 1.149.329
05.06.2015 ₺684.061 53.842
15.08.2014 ₺6.985.717 694.845
08.11.2013 ₺447.311 38.760
18.10.2013 ₺276.728 21.522
16.09.2011 ₺867.262 93.571
08.08.2008 ₺10.878 1.969
23.05.2008 ₺2.685.294 331.770
09.06.2006 ₺337.413 46.488
26.09.2003 ₺358.419 58.076
25.04.2003 - -
24.11.2000 ₺1.099.246 509.005
03.12.1999 ₺302.985 153.807
24.07.1998 ₺158.976 179.176
12.12.1997 - -
02.05.1997 - -
25.04.1997 - -
11.04.1997 - -
28.03.1997 - -
22.03.1996 - -
25.11.1994 - -
05.11.1993 - -
28.05.1993 - -
12.02.1993 - -
29.11.1991 - -
05.07.1991 - -
18.01.1991 - -
27.10.1989 - -