Harrison Ford

Harrison Ford

Doğum Bilgisi

13 Temmuz 1942

Yaş

78


Gelecek Filmler

Apocalypse Now Final Cut Dram, Gizem, Savaş

Dağıtımcı

Başka Sinema

Vizyon Tarihi

4 Eylül 2020
Untitled Indiana Jones Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

29 Temmuz 2022

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Vahşetin Çağrısı 21 Şubat 2020
TME Films 13.264 281.145
Warner Bros. 164.376 2.592.438
UIP 1.149.329 17.170.964
Ölümsüz Aşk 5 Haziran 2015
Pinema 53.842 684.061
Cehennem Melekleri 3 15 Ağustos 2014
Medyavizyon 694.845 6.985.717
Uzay Oyunları 8 Kasım 2013
Medyavizyon 38.760 447.311
Paranoya 18 Ekim 2013
Pinema 21.522 276.728
Kovboylar ve Uzaylılar 16 Eylül 2011
UIP 93.571 867.262
Kıyamet (1979) 8 Ağustos 2008
Tiglon 1.969 10.878
UIP 331.770 2.685.294
Firewall 9 Haziran 2006
Warner Bros. 46.488 337.413
Hollywood Polisleri 26 Eylül 2003
Warner Bros. 58.076 358.419
Tehlikeli Saatler 25 Nisan 2003
New Films - -
Gizli Gerçek 24 Kasım 2000
Özen Film 509.005 1.099.246
Gerçeğin Peşinde 3 Aralık 1999
Warner Bros. 153.807 302.985
Altı Gün Yedi Gece 24 Temmuz 1998
UIP 179.176 158.976
Hava Kuvvetleri 1 12 Aralık 1997
UIP - -
Sessiz Düşman 2 Mayıs 1997
Warner Bros. - -
Özen Film - -
Özen Film - -
Yıldız Savaşları 28 Mart 1997
Özen Film - -
Sabrina 22 Mart 1996
UIP - -
Açık Tehlike 25 Kasım 1994
UIP - -
Kaçak 5 Kasım 1993
Warner Bros. - -
Ölüm Takibi 28 Mayıs 1993
Warner Bros. - -
Tehlikeli Oyunlar 12 Şubat 1993
UIP - -
Kendini Arayan Adam 29 Kasım 1991
UIP - -
Çılgın 5 Temmuz 1991
Warner Bros. - -
Şüphe Altında 18 Ocak 1991
Warner Bros. - -
UIP - -