The Offer dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

3.465 Gösterim
24 Mart 2022 15:51
The Offer dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

The Godfather filminin yapım aşamasına odaklanan mini dizi The Offer'dan yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, 28 Nisan'dan itibaren Paramount+'ta izleyiciyle buluşacak.


Francis Ford Coppola'nın sinema tarihinde çığır açan filmi The Godfather'ın geliştirme ve prodüksiyon süreçlerinde yaşananları mercek altına alacak olan The Offer dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Miles Teller'ın oynayacağı, 1970'lerin ilk yıllarında kariyerinin başlarında olan Hollywood'un ünlü yapımcılarından Albert S. Ruddy'ye ve onun filmi yapma girişimlerine odaklanan mini dizi, 10 bölümden oluşacak ve 28 Nisan'dan itibaren ilk 3 bölümüyle Paramount+ ekranlarında izleyiciyle buluşacak. The Offer'ın kalan bölümleri birer hafta arayla yayınlandıktan sonra dizi 16 Haziran'da final yapacak.

 

Senaryosu The Player, Deep Impact, Changing Lanes, Escape at Dannemora gibi yapımlarda imzası olan Michael Tolkin tarafından yazılan dizinin ana karakterlerinden Robert Evans, Bettye McCartt, Francis Ford Coppola, Mario Puzo, Charles Bluhdorn, Barry Lapidus ve Joe Colombo'yu sırasıyla Matthew Goode, Juno Temple, Dan Fogler, Patrick Gallo, Burn Gorman, Colin Hanks ve Giovanni Ribisi oynuyor. Marlon Brando'yu Justin Chambers, Al Pacino'yu Anthony Ippolito'nun canlandırdığı dizide yönetmen koltuğunda Rocketman’in yönetmeni Dexter Fletcher oturuyor.

 

28 Nisan'dan itibaren ilk 3 bölümüyle Paramount+'ta izleyiciyle buluşacak olan The Offer dizisinden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.