Giovanni Ribisi

Giovanni Ribisi

Doğum Tarihi

17 Aralık 1974

Yaş

46


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.07.2015 1.431.440 TL 121.556
06.02.2015 149.289 TL 11.698
06.06.2014 334.176 TL 28.975
01.03.2013 759.539 TL 62.177
21.09.2012 1.143.356 TL 97.516
16.03.2012 391.588 TL 38.310
06.01.2012 540.865 TL 47.630
18.12.2009 26.636.521 TL 2.482.991
10.07.2009 1.218.237 TL 132.326
20.04.2007 1.306.206 TL 149.896
04.03.2005 97.588 TL 16.384
24.09.2004 412.868 TL 59.444
04.06.2004 360.294 TL 50.807
13.02.2004 1.952.197 TL 307.259
14.11.2003 412.575 TL 67.438
21.02.2003 183.745 TL 33.914
10.08.2001 567.287 TL 209.672
01.09.2000 871.679 TL 382.308
11.09.1998 734.230 TL 711.884
06.03.1998 114.607 TL 166.845