Giovanni Ribisi

Giovanni Ribisi

Doğum Bilgisi

17 Aralık 1974

Yaş

45


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ayı Teddy 2 10 Temmuz 2015
UIP Türkiye 121.556 1.431.440
M3 Film 11.698 149.289
UIP Türkiye 28.975 334.176
Suç Çetesi 1 Mart 2013
Warner Bros. Türkiye 62.177 759.539
Ayı Teddy 21 Eylül 2012
UIP Türkiye 97.516 1.143.356
Son Vurgun 16 Mart 2012
UIP Türkiye 38.310 391.588
Tutku Günlükleri 6 Ocak 2012
Pinema 47.630 540.865
Avatar 18 Aralık 2009
Tiglon 2.482.991 26.636.521
Halk Düşmanları 10 Temmuz 2009
UIP Türkiye 132.326 1.218.237
Kusursuz Yabancı 20 Nisan 2007
Warner Bros. Türkiye 149.896 1.306.206
Özen Film 16.384 97.588
KenDa 59.444 412.868
Bir Konuşabilse... 4 Haziran 2004
UIP Türkiye 50.807 360.294
Soğuk Dağ 13 Şubat 2004
UIP Türkiye 307.259 1.952.197
Kuraldışı 14 Kasım 2003
Özen Film 67.438 412.575
Cennet 21 Şubat 2003
UIP Türkiye 33.914 183.745
3. Göz 10 Ağustos 2001
Özen Film 209.672 567.287
60 Saniye 1 Eylül 2000
UIP Türkiye 382.308 871.679
Er Ryan'ı Kurtarmak 11 Eylül 1998
UIP Türkiye 711.884 734.230
Haberci 6 Mart 1998
Warner Bros. Türkiye 166.845 114.607