The Flash filminden fragman yayınlandı

8.774 Gösterim
13 Şubat 2023 11:10
The Flash filminden fragman yayınlandı

Merakla beklenen The Flash filminden ilk fragman yayınlandı. Ezra Miller'ın başrolünde yer aldığı film, 16 Haziran 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek.


Andy Muschietti'nin yönetmen koltuğuna oturduğu, Yırtıcı Kuşlar (Birds of Prey) ve Transformers: Bumblebee gibi yapımların senaristi Christina Hodson'ın senaryosunu kaleme aldığı The Flash filminden ilk fragman yayınlandı. 

 

Bary Allen'a hayat veren Ezra Miller'ın son dönemde birden fazla şiddet olayının faili olarak medyada yer almasına rağmen, DC CEO'su ve yönetmen James Gunn geçen günlerde yaptığı DC Evreni'nin yeni oluşumu hakkındaki sunumda bu duruma sessiz kalmıştı. Ancak The Flash filmi için hayranlara, "muhtemelen şimdiye kadar yapılmış en büyük süper kahraman filmlerinden biri" açıklamasında bulunmayı da ihmal etmemişti. 

 

The Flash, annesinin ölümünü engellemek için gücünü kullanarak zamanda geriye giden Barry Allen'ın, zamanın lineer akışında istenmeyen sonuçlara yol açmasını konu alıyor. Çoklu evrenin kırılarak açılması sonucu farklı Batman oyuncuları The Flash evrenine dahil oluyor. 

 

Tim Burton imzalı 1989 yapımı Batman ve 1992 yapımı Batman Dönüyor (Batman Returns) filmlerinde Kara Şövalye'ye hayat veren Michael Keaton ile ilk kez 2016 yapımı Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn of Justice) filmiyle gördüğümüz Ben Affleck'in Batman karakteri, The Flash filminde tekrar ortaya çıkıyor.

 

Ezra Miller'ın başrolünde yer aldığı The Flash'in oyuncu kadrosunda, Ben Affleck ve Michael Keaton'ın yanı sıra, ilk olarak 2013 yapımı Man of Steel filminde General Zod rolünde izlediğimiz Michael Shannon, tekrar Man of Steel evreninden Faora-UI karakteriyle Antje Traue, Ron Livingston, Temuera Morrison, Kiersey Clemons, Supergirl karakterinin yeni yüzü Sasha Calle, Maribel Verdú ve Saoirse-Monica Jackson gibi isimler yer alıyor.

 

16 Haziran 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek The Flash filminin ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.